Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hölgyeim! Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hölgyeim! Hogyan pontoznátok ezt?

Figyelt kérdés

Nos, én fiú vagyok, és van egy nagyon jó haverom, csak az a baj vele, hogy túlságosan magabiztos.A csajoknál és a szexnél is.A barátnője azt mondta nekem, a kérdésemre, hogy iszonyatosan jó az ágyban a fiú.A túl nagy magabiztosság ott nyilvánul meg, hogy nagyon csúcs, szinte már cicabab( de ismeretlen) csajokra is azt mondja, hogy "Ha megtudná x/y mekkora a farkam, biztos, hogy ő jönne hozzám, csak hogy keféljem meg!"A "híres-hírhedt sétapálca" állítása szerint ( a bnője meg is erősítette) 4cm átmérőjű és 17-18cm hosszúságú.(Mindannyian 19 évesek vagyunk.)

A kérdés : Lányok!Hölgyeim! Hogyan pontoznátok az ilyen paraméterekkel rendelkező péniszt 1től 10ig terjedő skálán??(1 : a legroszabb, 10: a legjobb)

(Meg akarom mondani a havernak, hogy mit gondolnak az ekkora dákóról a lányok, hölgyek.)

2011. máj. 13. 15:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem attól jó az ágyban, hogy nagy a farka, inkább az ebből adódó önbizalmától, ami viszont 10-est érdemel, mert már torkig vagyok a nincs önbizalmam kérdésekkel. A 17-18 cm nem olyan hatalmas, hallani nagyobbról is, nagyobb az átlagnál, de ezt inkább nem pontozom,mert semmit sem jelent.
2011. máj. 13. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:

Az ilyenektől kiráz a hideg, utálom ezt a személyiségtípust, de nem ez volt a kérdés.

Amúgy 5, nem a méret a lényeg, ráadásul egy szűz csak ettől inkább megijed, mint felizgul. A 14-15cm is elég, használni kell tudni, nem pedig a mérettel hencegni. Lehet akármekkora, ha nem tudja használni, erről ennyit. Közepes, ennyi. Nem az a lényeg, nem is értem, miért erre teszik a hangsúlyt a pasik.-.-

2011. máj. 13. 15:21
 3/16 anonim ***** válasza:

láttam már nagyobbat is de a 18 cm nem jelent semmit.

lehet h csak 2 percig bírja az ágyban. akkor semmire nem megy a méreteivel :)

2011. máj. 13. 15:23
 4/16 anonim ***** válasza:
a nekem megszokotthoz képest 10/3
2011. máj. 13. 15:27
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De pontokat is szeretnék látni.

Amúgy (hiteles forrásból) tudom, hogy nem valami hamar élvez el.PL: ő mondta ,hogy a bnője 52 percig szopta és csak utána élvezett el.Sztem ez tekintélyes időtartam, nem 2 perc.

2011. máj. 13. 15:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak a barátnője szopott bénán...
2011. máj. 13. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja de tudom most az lesz hogy azt is hiteles forrásból tudod hogy jól szopik. Miért gyanús nekem valami ebben a kérdésben ? És miért érdekel hogy a csajok hogy értékelik látatlanba a haverod lőcsét ? Talán rá akarsz bukni vagy mi ?
2011. máj. 13. 15:38
 8/16 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont :D
2011. máj. 13. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Amúgy tuti annyira nyomi hogy neki van ekkora és tudni akarja hogy mit gondolnak erről. De mégnagyobb nyomi hogy még kerettörténetet is kitalált hozzá. Én meg mégnagyobb nyomi vagyok mert még itt írogatok.. szánalom :D
2011. máj. 13. 15:44
 10/16 anonim ***** válasza:
52percnyi szopás után nem akadt ki az álkapcsa a csajnak??Hát marha jó lehet az ágyban,ha eddig'szopat"egy csajt minden értelemben.Én már tv-znék közbe az unalomtól....
2011. máj. 13. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!