Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hölgyeim! Hogyan pontoznátok ezt?
Nos, én fiú vagyok, és van egy nagyon jó haverom, csak az a baj vele, hogy túlságosan magabiztos.A csajoknál és a szexnél is.A barátnője azt mondta nekem, a kérdésemre, hogy iszonyatosan jó az ágyban a fiú.A túl nagy magabiztosság ott nyilvánul meg, hogy nagyon csúcs, szinte már cicabab( de ismeretlen) csajokra is azt mondja, hogy "Ha megtudná x/y mekkora a farkam, biztos, hogy ő jönne hozzám, csak hogy keféljem meg!"A "híres-hírhedt sétapálca" állítása szerint ( a bnője meg is erősítette) 4cm átmérőjű és 17-18cm hosszúságú.(Mindannyian 19 évesek vagyunk.)
A kérdés : Lányok!Hölgyeim! Hogyan pontoznátok az ilyen paraméterekkel rendelkező péniszt 1től 10ig terjedő skálán??(1 : a legroszabb, 10: a legjobb)
(Meg akarom mondani a havernak, hogy mit gondolnak az ekkora dákóról a lányok, hölgyek.)
Az ilyenektől kiráz a hideg, utálom ezt a személyiségtípust, de nem ez volt a kérdés.
Amúgy 5, nem a méret a lényeg, ráadásul egy szűz csak ettől inkább megijed, mint felizgul. A 14-15cm is elég, használni kell tudni, nem pedig a mérettel hencegni. Lehet akármekkora, ha nem tudja használni, erről ennyit. Közepes, ennyi. Nem az a lényeg, nem is értem, miért erre teszik a hangsúlyt a pasik.-.-
láttam már nagyobbat is de a 18 cm nem jelent semmit.
lehet h csak 2 percig bírja az ágyban. akkor semmire nem megy a méreteivel :)
Köszönöm a válaszokat.
De pontokat is szeretnék látni.
Amúgy (hiteles forrásból) tudom, hogy nem valami hamar élvez el.PL: ő mondta ,hogy a bnője 52 percig szopta és csak utána élvezett el.Sztem ez tekintélyes időtartam, nem 2 perc.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!