Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül igy teherbe eshettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül igy teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
A barátom rám élvezett és lenyalt egy picit rollam, rá vagy 15percre kinyalt.ettől lehetek terhes?Egy hete szedek fogamzás tablettát,és ez kb 2hete történt.Ma nagyon fájt a gyomrom meg hánytam is, de ddig ez nem volt.Mostanában az étkezésem sem vlmi egészséges, minden gyors kaját összeeszek.Ez befojásolja-e hogy rosszul voltam, vagy terhes vagyok?Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2011. máj. 13. 13:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
istenem...
2011. máj. 17. 21:33
 22/25 anonim válasza:
XD mekkora búza hogy lenyalta az ondót pfujj
2011. máj. 17. 23:01
 23/25 Vadmeggy ***** válasza:

De miért kérted meg, hogy nyalja le rólad? :D

Nem vagytok gyengék. Szerintem játszatok olyat, hogy beleélvez a szádba te pedig visszaköpöd a szájába és így tovább.

2011. máj. 18. 00:37
 24/25 anonim ***** válasza:

figy nekem se beszélt anyám a sex-ről mert ő nem az a típus...iskolában minden tanár mint ált.ban mint szakközépben is átugrották a témát bioszon...és még se lettem ilyen BUTA!!!

Tök logikus a dolog....nem értem mért teszel fel ilyen hülye kérdést....meg ha te tényleg 18 vagy akkor a pasid vagy veled egy idős vagy idősebb...szal neki is kéne vágnia a dolgokat még ha te nem is...

Szóval senki nem hiszi el hogy 18 vagy...ha ennyit se tudsz a sexről, meg az ilyen kis játékokról, szerintem jobban jársz ha hanyagolod..tudatlanul semmi értelme..és pont akkor csúsznak be a kölkök...ennyi a véleményem...

L/21

2011. máj. 18. 10:54
 25/25 A kérdező kommentje:
a barátom mnota h tuti nemvok tehres de elbizonytalanodtam mert sokat hánytam mostanában, és anyám feszt a fejemhez vágta, hogy biztos terhes vagyok.tudom mitől eshet az ember teherbe. sajnos történt velem elég szar dolog, ami meghökkentő volt mnidenki számára ezért tettem fel a kérdést.és valóban 18vagyok.
2011. máj. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!