Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül igy teherbe eshettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül igy teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
A barátom rám élvezett és lenyalt egy picit rollam, rá vagy 15percre kinyalt.ettől lehetek terhes?Egy hete szedek fogamzás tablettát,és ez kb 2hete történt.Ma nagyon fájt a gyomrom meg hánytam is, de ddig ez nem volt.Mostanában az étkezésem sem vlmi egészséges, minden gyors kaját összeeszek.Ez befojásolja-e hogy rosszul voltam, vagy terhes vagyok?Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2011. máj. 13. 13:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Tutira terhes vagy.
2011. máj. 13. 13:46
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi! Kizárt hogy ettől terhes légy!
2011. máj. 13. 13:46
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt, hogy terhes legyél. A rosszulléted talán inkább a fogamzásgátlótól van. Vagy csak sima vírus, gyomorrontás.
2011. máj. 13. 13:47
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmüen terhes vagy! Te és a barátoid is!

Ezért is nem ajánlott a férfiaknak ondót nyalogatni, gyomron belüli terhesség lesz a vége.

De.. minden férfi joga gyermeket szülni ha akar!

2011. máj. 13. 13:56
 5/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.mostanában, vagy 2 hónapja vagy 3szor szexeltünk és védekeztünk mindig gumival, és nem lyukadt ki.lehet hogy gyomorrontásom van, mert tegnap elég sok chipset megettem, ami nem tett jót.de akkor ennyitől bizti hogy nem lehetek ugye?
2011. máj. 13. 13:58
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

Kizárt, hogy ettől terhes legyél. Előttem lévő amint már írta, lehet, hogy gyomorrontásod van.

De lehet a gyógyszer mellékhatása is. Főleg, hogy még csak most kezdted el szedni. Várd meg ezt a hónapot, hogy esetleg milyen tünetek jelentkeznek még nálad, mert ha több akkor valószínű, hogy gyógyszert kell váltanod, de ezeket mond el mind a nőgyógyászodnak.

2011. máj. 13. 13:59
 7/25 A kérdező kommentje:
nagyon megvagyok fázva, ettől is hányhattam?amugy máskor is szoktam, nállunk ez valami családi örökség, sajnos anyukám is folyton kihány mindent.gyenge a gyomrom nagyon.
2011. máj. 13. 14:02
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Előző.

Valószínű, de ha a megfázásodra is szedsz gyógyszert akkor + annak a mellékhatásától szenvedsz most.

2011. máj. 13. 14:05
 9/25 anonim ***** válasza:

Naaa várj csak... Rád verte, és utána lenyalta rólad?????

Ez csak szerintem undorító?

Am sztem nem lettél ettől terhes, elég kicsi a valószínűsége!

2011. máj. 13. 14:15
 10/25 anonim ***** válasza:

Ha a hüvelybe bejut a sperma akkor esély van a terhességre!

De legyen már eszetek..istenem.hány éves vagy 13?

21/N

2011. máj. 13. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!