Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam máshogy kielégíteni?
Figyelt kérdés
az a lényeg hogy lassan 2 hónapja nincs barátnőm és meguntam a sima kézzel való maszturbációt... nem akarok műpuncit venni mert drága... Azt szeretném kérdezni hogy itthon esetleg van e olyan tárgy amivel ez megoldható? :)
Normális válaszokat légyszives.:) Köszönöm.
2011. máj. 13. 12:55
1/8 anonim válasza:
De van ám.:D Eddig egy cucc vált be nekem,egy vibrációs hátmasszírozó.
Hozzá kell nyomni a farkadhoz,és egy idő után elélvezel tőle.Kíméli a már elfáradt kar izmokat.:D
2/8 anonim válasza:
B%szki,most nézem,hogy ez 40000-az enyém nem tudom mennyibe kerülhetett anno,de sztem 1-2-ezerért vehették a piacon.:D
4/8 anonim válasza:
müvagina házilag.keress rá googlen.van pár leirás;)
5/8 anonim válasza:
szedd ki a padlizsán belsejét és dugd bele!!!!
6/8 anonim válasza:
szögesdrot
vagy esetleg az orroddal, nekem az mindig bevalik;)
7/8 anonim válasza:
törölközőbe rakj egy gumikesztyűt és úgy csavard össze törölközőt h a gumi kesztyűt a végén rátudd húzni. Lesz egy lyukad :D sikosító bele és mehet a menet. Törölköző nem lesz koszos kesztyű miatt... praktisch :DD
8/8 anonim válasza:
Szerintem masztizz üres, tiszta nagyszájú üveggel, és a végén élvezz bele. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!