Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá? (Lányok)
Figyelt kérdés
Egészen fél évvel ezelőttig csak a férfiak tetszettek, sok barátom is volt, és mindig hangoztattam hogy én 100%-ig hetero vagyok. De fél éve megismertem egy nálam 5 évvel idősebb lányt, és azóta nagyon sokat gondolok rá ( néha úgy érzem teljesen belebolondultam) és ha nem lenne barátnője akkor én simán megpróbálnám vele. Valószínűleg ő sem érdektelen irántam.
Ti hogyan jöttetek rá hogy biszexuálisok vagy leszbikusok vagytok? Vagy ez csak kíváncsiság? Remélem tudtok segíteni!
19/L
2011. máj. 13. 07:37
11/21 anonim válasza:
Tehát nem vagy leszbikus, se biszex. Ilyen egyszerű.
12/21 A kérdező kommentje:
akkor csak kíváncsi volnék?
2011. máj. 13. 10:25
13/21 anonim válasza:
Mi honnan a francbol tudnank? Majd rajossz te magadtol hogy melyik nem fele vonzodsz jobban. Fekudj ossze a csajjal aztan majd megtudod.
14/21 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy sem biszexuális, sem leszbi, csak összekevered az érzelmeket, amiket egy párkapcsolatban érzel a másmilyen szeretettel. Én is tudok gyönyörűnek tartani egy lányt, és lehengerlőnek, adott esetben még jobban meg is nézem mint a férfiak, és gondolok olyanra is, hogy szívesen megismerném. De én ezt külön tudom kezelni, ez nem szexuális vágy, mégcsak nem is vonzódás, hanem puszta szimpátia egy illető iránt, akivel mondjuk barátkoznék. De én semmiféle testi dolgot nem tudnék elképzelni sohasem, mert teljesen hetero vagyok, mindenféle testiséget nők között gusztustalannak tartok. Szóval most úgy őszintén te meg szeretnéd csókolni azt a lányt? Meg el tudnád képzelni, hogy szexuálisan közeledj hozzá? Ezen gondolkodj el, és válaszd szét a pusztán baráti érdeklődést, a valódi érzelmektől.
15/21 A kérdező kommentje:
azzal én tisztában vagyok h szexuálisan is közelednék felé...és többször lejátszottam magamban, mi lenne ha megcsókolnám....engem ez nem taszít....
2011. máj. 14. 00:21
16/21 anonim válasza:
Skacok, köszönjük meg szépen a pop"kultúrának" és a különféle liberális eszméknek, hogy manapság már kevesebb a heteroszexuális ember, mint a kíváncsi. Ide jutottunk, bár szerintem van ennél még lejjebb is. Nem vagyok vallásos ember, jövendölni sem szeretnék, de lehet abban valami, hogy a második Szodoma és Gomorrát éljük (hamarosan), ahol bárki bárkivel bármit.
17/21 anonim válasza:
ez szerintem el fog múlni én is voltam már így és csak kíváncsiság. de ne tégy olyat amit megbánnál késöbb.
18/21 .Daniel. válasza:
Szerintem nem azért nem taszít téged mert szexuálisan vonzódsz hozzá hanem mert te ezt nem érzed "rossznak". Felnézhetsz rá, imádhatod őt azért amilyen és biztos nagyon szexi nőről beszélünk de ezek nem adnak okot arra hogy azt hidd szerelmes vagy belé. Ha látok egy igazán férfias férfit az utcán énis megnézem hogy jár meg úgy alapból. Ezt nem azért teszem mert seggbe akarom dugni csak 1 manapság kevés férfias férfi van 2 ez kicsit olyan mintha egy szuperhőst látnál vagy egy ideált hogy na én is ilyen akarok lenni ennyi idősen. Ennek semmi köze a melegséghez. Remélem érted. én sem azt mondom hogy férfi-férfi csóktól elhányom magam de alapból nem akarnék megcsókolni férfi neműt mert minek? Fogadok ha manapság a leszbikusság a csajok körében ugían olyan égő lenne mint a férfiaknál fele ennyi kis tini-leszbi nem lenne :) Szeretem nézni mikor 2 nő együtt van de azért ez az arány már feszegeti a határaimat.
19/21 anonim válasza:
ne hallgass ezekre.. bár még nem éltem át, és nem is szeretném tapasztalni, de állítólag több nagy gondolkodó szerint is a szerelem független mindentől, még a nemtől is.. ezt tartsd szem előtt
20/21 anonim válasza:
Hát persze, egy autóba is bele lehet szerelmesedni (lásd Stephen King regényét, a Christine-t). Ez például egy parafília.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!