Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá? (Lányok)
Figyelt kérdés
Egészen fél évvel ezelőttig csak a férfiak tetszettek, sok barátom is volt, és mindig hangoztattam hogy én 100%-ig hetero vagyok. De fél éve megismertem egy nálam 5 évvel idősebb lányt, és azóta nagyon sokat gondolok rá ( néha úgy érzem teljesen belebolondultam) és ha nem lenne barátnője akkor én simán megpróbálnám vele. Valószínűleg ő sem érdektelen irántam.
Ti hogyan jöttetek rá hogy biszexuálisok vagy leszbikusok vagytok? Vagy ez csak kíváncsiság? Remélem tudtok segíteni!
Erre akkor jöttél rá,amikor megtudtad,hogy a lány leszbikus?
2011. máj. 13. 07:43
2/21 A kérdező kommentje:
nem, mikor megtetszett akkor még nem tudtam, rá egy hónapra tudtam meg.
2011. máj. 13. 07:47
3/21 anonim válasza:
Én arra jöttem rá, hogy ez csak egy divat.
Olyan üresek vagytok belülről és már kínotokban nem tudtok mit csinálni.
:-P
2011. máj. 13. 07:50
4/21 A kérdező kommentje:
Figyelj, szerintem aki ezt nem élte még át, az nem tudhatja miről van szó. Lehet, hogy szerited ez csak divat...de amíg nem érezel a saját nemed iránt vonzalmat addig nem is tudod megítélni.
2011. máj. 13. 07:59
5/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem divat, legalábbis nálunk nem. Itt nálunk ez ciki (sajnos). Nekem is tetszemek a lányok és sajna egy lányba úgy rendesem belezúgtam... Igaz, csak 16 vagyok. Én nem mertem megmondani neki. És szép lassan eltűnt:(
2011. máj. 13. 08:09
6/21 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem tudjátok megkülönböztetni az érzést.
Talán csak példaképetek és olyanok akartok lenni, mint ők.
2011. máj. 13. 08:55
7/21 anonim válasza:
Nézzétek meg a Fucking Amal című filmet. Nagyon jól bemutatja ezt az érzést, és ugyan hepiendes a film, ha élesebb szemmel nézed nyílvánvaló, hogy igazi leszbikusok nem nagyon léteznek, csak bevállalós nők (mert a női test szép, nem szimmetrikusak a nemek, teljesen normális, hogy egy nő kíván egy nőt) meg ostoba megtört lelkű feministák.
2011. máj. 13. 09:23
8/21 anonim válasza:
eddig hány sráccal szexeltél? lehet, hogy nem a megfelelő emberekkel..
2011. máj. 13. 09:31
9/21 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ez génhiba.
Főleg "liberálisokra" jellemző..:D
2011. máj. 13. 09:33
10/21 A kérdező kommentje:
a szex az tökéletes a fiúkkal...azzal nincsen gondom...a lány felé nem a szex vonz főként, hanem az érzelmek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!