Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha valaki azt mondja, "nem jó vele a szex", meg hogy "nem illünk össze szexuálisan"?
Figyelt kérdés
És miért olyan óriási baj ez?
Nem csak a szex számít, ezer más is.
2011. máj. 12. 21:16
11/12 anonim válasza:
"Aki szerint a szex a minden, annak fogalma nincs az igazi szerelemről."
Na, itt szerintem nagyon tévedsz! Épp hogy az igazi szerelemben fontos a szex, mert ezzel is ki tudod fejezni a másik iránti imádatodat. Több, mint 3 éve vagyok kapcsolatban és nekem a szex úgy kb. 60%-át jelenti a kapcsolatnak. Vagyis annyit számít a kapcsolatomban. Csak a szexelés es a szeretlezés között külömbség van!!! Fantasztikus érzés testileg eggyéválni olyannal, akit igazán szeretsz. Ha pedig az együttlétek nem lennének örömteliek és varázslatosak, akkor az biztosan tönkretenné az egész kapcsolatot.
12/12 anonim válasza:
Még hozzátenném (előző válaszoló vagyok), h ahol minden más jól működik, ott olyan nincs, h "nem illünk szexuálisan". Azért ne felejtsük el, h a szex elsősorban a lélekről kell hogy szóljon, az egymás iránti vágyak kifejezéséről..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!