Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha valaki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha valaki azt mondja, "nem jó vele a szex", meg hogy "nem illünk össze szexuálisan"?

Figyelt kérdés

És miért olyan óriási baj ez?

Nem csak a szex számít, ezer más is.

2011. máj. 12. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

De ez a legfontosabb dolog. S hiába tagadjátok.

3 évve vagyok egy csaj barátja, most 17 de még nem akarja, lassan már jön az érzés, hogy bárkivel megtudnám csalni, de nem fogom. Nagyon rossz így.

2011. máj. 12. 21:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Ez a legfontosabb? Eléggé sajnállak.

Ha igaz, hogy ez a legfontosabb minden dolog közül, akkor az is igaz, hogy jól ellehet az ember évekig egy olyannal, akivel semmi de semmi közös vonása nincs, de jó a szex. Márpedig ez nincs így.

2011. máj. 12. 21:23
 3/12 A kérdező kommentje:

Amúgy ez:

"Mit jelent az, ha valaki azt mondja, "nem jó vele a szex", meg hogy "nem illünk össze szexuálisan"?"

volt a kérdés igazából.

2011. máj. 12. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert a kielégítetlen ember frusztrált, ideges, türelmetlen, előbb-utóbb az élő fába is beleköt. Ez pedig felőrli a kapcsolatot is, meg az ember lelkét is.

Ha felizgatják a nőt, de nem elégítik ki, vérbőség keletkezik meg izomfeszülés. Ez utóbbi hasfájást okoz, hosszú távon meg az előbbi betegségeket is okozhat.

Ezen felül az orgazmus elmaradása csalódottságot, szomorúságot idéz elő. Ha ez gyakran ismétlődik (mert gyakran van rossz szex), akkor az gáz. Ha ritkán van szex, az meg azért gáz.

Ha meg fel se bírod izgatni a másikat, az meg azért gáz.

34-n

2011. máj. 12. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, ez mind így igaz, mind rossz, és rettenetes, ellenben akkor magyarázza már meg egy nő végre hogy milyen kódnyelvre vannak ők beprogramozva hogy ennyi marhaságot össze tudnak lapátolni? Ember, talán nektek is kéne tenni azért hogy élvezzétek a szexet, nem csak feküdni mint egy darab fa, és várni a csodát...És nem, a finom utalások nem működnek.
2011. máj. 12. 21:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg igaz, 3. válaszoló.

Nekem nagyon fura, hogy vannak, akik így gondolkodnak. Nos! Nyomorék, mozgássérült emberbe is bele tud szeretni az ember. És valahogy elvannak ők is a párjukkal, hiába korlátozottak a szexben is. Aki szerint a szex a minden, annak fogalma nincs az igazi szerelemről.

2011. máj. 12. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy

a) nem tudod felizgatni

vagy

b) nincs orgazmusa.

2011. máj. 12. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Én ezt (a második felét) egyszer megkérdeztem, és kb azt mondták, hogy különbözik a szexuális étvágyuk, azaz az egyik gyakrabban akarja, mint a másik. Na meg felhozzák az extrém eseteket, amik tényleg marhavalószínű, hogy mindenkivel megtörténnek...

Amúgy igazad van, a szex csak egy plusz, nem a világ közepe. Aki nem tudja megoldani e téren az ilyesmi problémáit, az nem is akarja tulajdonképpen...

2011. máj. 12. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy segíteni akartam. Többet nem fordul elő.

Majd inkább a párommal beszélgetek ezentúl.

2011. máj. 12. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:

A "nem illünk össze szexuálisan" azt jelenti, hogy olyannyira nem hoz lázba, hogy csak fekszek mint egy darab fa.

Úgyhogy kedves 21:31, most már ezt is tudod.

Azon meg hogy nem jó, nem tudom mi a nem érthető. Nem jó = nem jó.

2011. máj. 12. 22:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!