Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor ő most mit akar tőlem? :///

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ő most mit akar tőlem? :///

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok, van egy barátnőm, aki full heteronak vallja magát... De mégis ad szájra puszit, és már nem egyszer járt ott lent a keze...

egy hónapig együtt éltünk(munka miatt) és ő maga mondta 2hét után, hogy leakar velem feküdni! (bár ez nem jött össze, mert korábban jött meg neki, másik héten meg én voltam 39°lázas beteg:/)

De végig azt állította, hogy leakar velem feküdni :/

bár nem történt meg, mert én mondtam vissza...megijedtem, mert ő lett volna nekem az első és nem akartam elrontani :D -.-

az lenne a kérdésem, hogy ha heteronak vallja magát, és ezek mellett még barátja is volt/van(még mindig ugyan az akivel szakítani akar) akkor mért tette/teszi azt, amit tett/tesz???? :SSS

2011. máj. 12. 20:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

tudtam kapok ilyen kérdéseket :D és óvodás korom óta tudom, hogy az vagyok... nem csak most jött :)

Mert vannak olyanok, akik kiskoruk óta tudják, és vannak olyanok, akik az első alkalommal jönnek rá...

2011. máj. 12. 20:51
 12/17 anonim válasza:

20:39

Ha esetleg akarsz írj egy privát e-mail-t...vagy mond el valainek jó ha kituggya valakinek beszélni az ember.

2011. máj. 12. 20:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért köszi :) mindenkinek!
2011. máj. 12. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért én akkor is várnék ilyen merész kijelentéssel addig,amíg nem voltam mindkét nemből legalább 2 emberrel.Ugyanis én 17 éves koromig azt hittem leszbi vagyok, (voltam nővel,többször is)aztán lett egy komoly barátom, most megint pasim van, és mondanom sem kell,a szex is jobb meg az érzelmi része is. Ma már tudom,hogy csak férfit tudnék szeretni. Szóval tapasztalatból írok,és nekem kicsit több van,mint a kérdezőnek.
2011. máj. 12. 20:58
 15/17 anonim válasza:
várj nemtudok neked visszaírni nincs cím ha küldesz írok 20:39 :)
2011. máj. 12. 21:00
 16/17 anonim válasza:
szerintem feküdj le vele (amúgy szerintem az a csaj biszex csak nem mondja meg).meg végülis figyelj nincs olyan sok leszbi csaj szal szerintem feküdj le vele.
2011. máj. 13. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:

A nemi identitás tudat felnőtt korban alakul ki minden embernél. Nincs kivétel. Van aki ezt elfogadja, van aki tiltakozik ez ellen, de ez nem változtat a lényegen.

A felnőtt kor 21 év után következik be általában, de van aki még 30 évesen sem elég felnőtt.

2011. máj. 13. 21:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!