Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő most mit akar tőlem? :///
Leszbikus vagyok, van egy barátnőm, aki full heteronak vallja magát... De mégis ad szájra puszit, és már nem egyszer járt ott lent a keze...
egy hónapig együtt éltünk(munka miatt) és ő maga mondta 2hét után, hogy leakar velem feküdni! (bár ez nem jött össze, mert korábban jött meg neki, másik héten meg én voltam 39°lázas beteg:/)
De végig azt állította, hogy leakar velem feküdni :/
bár nem történt meg, mert én mondtam vissza...megijedtem, mert ő lett volna nekem az első és nem akartam elrontani :D -.-
az lenne a kérdésem, hogy ha heteronak vallja magát, és ezek mellett még barátja is volt/van(még mindig ugyan az akivel szakítani akar) akkor mért tette/teszi azt, amit tett/tesz???? :SSS
tudtam kapok ilyen kérdéseket :D és óvodás korom óta tudom, hogy az vagyok... nem csak most jött :)
Mert vannak olyanok, akik kiskoruk óta tudják, és vannak olyanok, akik az első alkalommal jönnek rá...
20:39
Ha esetleg akarsz írj egy privát e-mail-t...vagy mond el valainek jó ha kituggya valakinek beszélni az ember.
A nemi identitás tudat felnőtt korban alakul ki minden embernél. Nincs kivétel. Van aki ezt elfogadja, van aki tiltakozik ez ellen, de ez nem változtat a lényegen.
A felnőtt kor 21 év után következik be általában, de van aki még 30 évesen sem elég felnőtt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!