Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor ő most mit akar tőlem? :///

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ő most mit akar tőlem? :///

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok, van egy barátnőm, aki full heteronak vallja magát... De mégis ad szájra puszit, és már nem egyszer járt ott lent a keze...

egy hónapig együtt éltünk(munka miatt) és ő maga mondta 2hét után, hogy leakar velem feküdni! (bár ez nem jött össze, mert korábban jött meg neki, másik héten meg én voltam 39°lázas beteg:/)

De végig azt állította, hogy leakar velem feküdni :/

bár nem történt meg, mert én mondtam vissza...megijedtem, mert ő lett volna nekem az első és nem akartam elrontani :D -.-

az lenne a kérdésem, hogy ha heteronak vallja magát, és ezek mellett még barátja is volt/van(még mindig ugyan az akivel szakítani akar) akkor mért tette/teszi azt, amit tett/tesz???? :SSS

2011. máj. 12. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsiság, vágyódás. :)

HA majd megteszi akkor bi lesz. :)

2011. máj. 12. 20:37
 2/17 anonim válasza:

A hetero lányok nagyon kíváncsiak...sztem ne feküdj le vele hacsak nem akarsz egy játékos kisérlet része lenni.

De azis lehet hogy vannak benne biszex hajlamok és még nem volt rá alkalma hogy letesztelje mennyire is az...és most kéznél vagy te, de ha mondjuk más leszbikussal élne együtt is ezt csinálná..nem ismerem így mondhatom az utóbbit biztosra. 20/L (leszbikus)

2011. máj. 12. 20:39
 3/17 A kérdező kommentje:

hmmm :S

az a baj, hogy bele vagyok esve... és mióta ezeket a dolgokat mondta, tette... még jobban beleszerettem... és ez nekem így nagyon fáj... :///

2011. máj. 12. 20:40
 4/17 anonim válasza:

20:39-es vagyok:

Hidd el az joban fájna hacsak egy éjszakás kaland lennél neki semmi több...

2011. máj. 12. 20:42
 5/17 A kérdező kommentje:
azt is tudom :// de így sehogy se jó :/
2011. máj. 12. 20:43
 6/17 anonim válasza:

20:39-es még mindig:

Nincs rá lehetőség hogy különköltözettek(?)

Ha nincs, akkor menj szórakozz a barátaiddal és próbáld elfelejteni...tudom ez a lehető legroszabb amit ember mondhat, de sajnos minden viszonzatlan szerelemnek ez az ára. :(

2011. máj. 12. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz leszbikus,ha még nem is szexeltél nővel? Már én úgy értelmeztem az írásodból.."bár nem történt meg, mert én mondtam vissza...megijedtem, mert ő lett volna nekem az első és nem akartam elrontani :D -.- "

Amíg nem feküdtél le nővel,ne állítsd,hogy leszbi vagy..

Hány éves vagy? Ha nem vagy 18 sem, akkor nem is nagyon lehetsz leszbi..identitás kialakulása még folyamatban van.

2011. máj. 12. 20:47
 8/17 anonim válasza:
Lehet leszbi.szex nélkül is van aki érzi
2011. máj. 12. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:

Ő lenne az első, de te már is leszbikusnak érzed magad. Tehát ezt a minősítést megelőlegezted magadnak.

(Ez akkor olyan, hogy én milliomos vagyok, csak még nem lottózom, de, ha fogok, akkor biztos nyerek is.)

Valójában hány évesek is vagytok?

Ha felnőtt vagy, megpróbálhatnál esetleg férfiakkal is társaságba kerülni, hátha véletlenül mégis sikerül. Egy igazi férfi biztos, hogy többet tud adni neked, mint egy nő. Csak meg kell találni, ez nem könnyű.

10/17 A kérdező kommentje:
csak egy hónapig voltunk együtt, egy lakásban...de most itt lakik 5kmre, és naponta látom, mert egy középiskolába járunk... egy osztályban vagyunk... egy padban ülünk, egymás mellett... -.-
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!