Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ennek értelme? [Fiú 19, lány 32]
Hát igen a sztori kicsit cikis lesz, de ez van. Szóval nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal aki egy kicsit idősebb nálam, de ez még nem minden mert megtudtam hogy még férjnél van és van egy 2 éves gyere. Igazából nincs köztünk semmi szerelem meg ilyesmi csak szex, mert a csaj nagyon dogos és mindenre kapható. Azt mondta hogy boldogtalan a férjével és már vagy fél éve nem feküdtek le egymással. Elég szarul érzem magam, mert nem akarok én lenni aki miatt szétmegy egy család. Szóval mit tegyek?
~ a fiú
Szerintem (nő vagyok) akkor jársz a legjobban, ha menekülsz. Vannak olyan házaspárok, akik elég sok szemét dologra képesek. Először a nő a csali, majd amikor már kötődsz, akkor előállnak a követeléseikkel. Jó pár ember van, akit így szedtek rá.
Ha nincs szó ilyenről, akkor sem érdemes harmadiknak lenned egy kapcsolatban. "Árulkodnod" meg nem érdemes, mert végső soron te vagy az egésznek a "haszonélvezője", gerinctelenség lenne.
Ahogy tudsz hagyd őket, nehogy te járj pórul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!