Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van ennek értelme?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ennek értelme? [Fiú 19, lány 32]

Figyelt kérdés

Hát igen a sztori kicsit cikis lesz, de ez van. Szóval nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal aki egy kicsit idősebb nálam, de ez még nem minden mert megtudtam hogy még férjnél van és van egy 2 éves gyere. Igazából nincs köztünk semmi szerelem meg ilyesmi csak szex, mert a csaj nagyon dogos és mindenre kapható. Azt mondta hogy boldogtalan a férjével és már vagy fél éve nem feküdtek le egymással. Elég szarul érzem magam, mert nem akarok én lenni aki miatt szétmegy egy család. Szóval mit tegyek?

~ a fiú

2011. máj. 12. 20:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már találkoztam a férjével *** egy fejjel alacsonyabb nálam. Szóval nem nagyon félek tőle, de nem is akarom bántani, mivel az ő helyébe én is szétverném aki a feleségemet dugja.
2011. máj. 12. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy csak sex!ezen gondolkodj el,a szex az érzelmek beteljesülése vagy nem?
2011. máj. 12. 20:18
 13/19 A kérdező kommentje:
De mit tegyek mondjam el a férjének hogy a felesége megcsalja? mert tutira veszem hogyha én kidobom akkor talál másik srácot, és igazából a férjét és a gyereket sajnálom.
2011. máj. 12. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
akkor ne tedd meg,ha sex hiányod van maszturbálj,látom rendes jószívű vagy,kerüld el a csaj jó messzire aztán kész,meg amúgy is valamilyen szinten parázol,úgy érzem:) hogy milyen lehet az ilyen korú csajjal?
2011. máj. 12. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne, azt ne tedd, ne mondjàl semmit a férjének. Ki tudja lehet a férje tudja is, hogy a felesége megcsalja. Ez viszont "jó", hogy ismered a férjét. Csak nem kezet is fogtatok? Ez a 2-jük ügye, te gyorsan lépjél ki.
2011. máj. 12. 20:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazából a férje a régi gimimben a töritanár, engem nem tanított de már beszéltem vele.
2011. máj. 12. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:
:):)Nahàt, hogy te mibe keveredtél bele. Nem értem egyébként, ha nem érzel irànta semmit, hogyan mûködik vele a sex, érzelem nélkül, hogy lehet jól érezni magadat?
2011. máj. 12. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nincs!

32/N

2011. máj. 12. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem (nő vagyok) akkor jársz a legjobban, ha menekülsz. Vannak olyan házaspárok, akik elég sok szemét dologra képesek. Először a nő a csali, majd amikor már kötődsz, akkor előállnak a követeléseikkel. Jó pár ember van, akit így szedtek rá.

Ha nincs szó ilyenről, akkor sem érdemes harmadiknak lenned egy kapcsolatban. "Árulkodnod" meg nem érdemes, mert végső soron te vagy az egésznek a "haszonélvezője", gerinctelenség lenne.

Ahogy tudsz hagyd őket, nehogy te járj pórul!

2011. máj. 13. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!