Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ennek értelme? [Fiú 19, lány 32]
Figyelt kérdés
Hát igen a sztori kicsit cikis lesz, de ez van. Szóval nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal aki egy kicsit idősebb nálam, de ez még nem minden mert megtudtam hogy még férjnél van és van egy 2 éves gyere. Igazából nincs köztünk semmi szerelem meg ilyesmi csak szex, mert a csaj nagyon dogos és mindenre kapható. Azt mondta hogy boldogtalan a férjével és már vagy fél éve nem feküdtek le egymással. Elég szarul érzem magam, mert nem akarok én lenni aki miatt szétmegy egy család. Szóval mit tegyek?
~ a fiú
2011. máj. 12. 20:08
1/19 anonim válasza:
Vége. Felejtsd el, vagy nevelheted a gyerekeit.
2/19 A kérdező kommentje:
"és nekem nincsenek komoly terveim a lánnyal, főleg a korkulombség miatt"
2011. máj. 12. 20:10
3/19 anonim válasza:
Lépj le minél hamarabb!!!
Ez nem vicc!
Neked ez csak szex és sokkal idősebb nálad és ő a nő, és családja van és gyereke.
Ha nem lenne férjnél akkor sem lenne semmi komolyabb hidd el. Fordítva még talán de így nem!
Lécelj le míg nem késő!
4/19 anonim válasza:
szerintem mond meg neki hogy te csak dugni akarod. mert a végén még belelovalja magát a hamis kapcsolatba és koppan.
5/19 anonim válasza:
Szerintem mondj le róla. Neki már van egy élete, amit valahogy rendbe kéne hoznia, meg a gyerek szenvedne a legtöbbet, ha látná, hogy az anyjának egy fiatalabb barátja van. Túl nagy a korkülönbség szerintem, és nem lenne értelme szétrombolni egy családot. Te pedig még fiatal vagy, találsz mást, csak hinned kell benne.
6/19 anonim válasza:
megértelek,mert egyfelől biztos izgatnak az idősebb nők,de szerintem te egy normális párkapcsolatra vágysz,ebben a "kapcsolatban" ne feledd,te csak a 3. lehetsz legjobb esetben is!
7/19 anonim válasza:
Jobb, ha lelépsz minél hamarabb, mert a férje öklével talàlhatod szemben magadat. Gondolom neked sem hiànyoznak a balhék.
8/19 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki hogy nem érzek iránta semmit és valszeg nem is fogok ő azt mondta hogy "rendben, ez csak szex"
2011. máj. 12. 20:16
9/19 anonim válasza:
amúgy ilyen nőkkel én is sűrűn találkozok,akik a fiatalabb fiúkat akarják ágyba vinni,de engem valahogy nem visz rá az inger,bár lehet mert nem próbáltam ezt a korosztályt.
10/19 A kérdező kommentje:
Már találkoztam a férjével nem egy fejjel alacsonyabb nálam. Szóval nem nagyon félek tőle, de nem is akarom bántani, mivel az ő helyébe én is szétverném aki a feleségemet dugja.
2011. máj. 12. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!