Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerek késleltetik a fiúknál a korai magömlést?
hát olyat nem tudok, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ha már érzed h közeledsz a csúcs felé, akkor vedd ki és kézzel izgasd tovább. kérd meg h jelezze ha el fog menni és akkor újra beteheted neki.
különben hogyhogy csak a gyors meneteket szereti? a lassúnál bealszik? a helyedben azért csinálnék neki egy bemutatót h milyen is az amikor lassan, finoman, puhán csináljátok, mennyire izgató h h nem hagyja magát a párod h gyorsan megkapd őt... hátha kedve támad hozzá :P
Hello!
Ezzel én is így vagyok ne aggódj. Gyors menet-->2 perc durr:D. Próbáld meg egyszer lassan csinálni, előtte egy jó erotikus masszázs...utána még izgasd huzd el az előjátékot és aztán mehet az aktus érzékien. Lehet hogy bejön:-) A lidokain spray-ről csak annyit h nagyon nagy hülyeség mert ha gumi nélkül csináljátok akkor az ő hüvelye is el fog zsibbadni és senki nem fog semmit érezni. Ugyanott vagytok ahol a part szakad. Ha esetleg gumival csináljátok akkor talán a gumi alá esélyes de nem ajánlanám. Az előttem lévőnek is jó az az ötlete h ha közel vagy akkor izgasd kézzel szájjal és ha közeledik akkor rakd vissza. Egy próbát megér. A korai magömlés ellen én most egy pc izom tornát próbálgatok ha gondolod akkor jelezz és megkeresem és bemásolom ide!
Nah helloka:-)
a 2. és 3. vagyok :D
Bemásolom ezt a tippet, remélem tudtam segíteni:)
A lényege egy izom megerősítése. Az izmot pubococcygealis izomnak nevezik,
rövidebben PC-izom. A szeméremcsont és a farkcsont között helyezkedik el,
s kellően megerősítve hatékonyan lehet szabályozni a magömlést.
A megerősítés első lépése, hogy megtudd, hol is van benned ez az izom.
A megerősítést sok folyadék (2 liter tea) megivásával kezdjük.
Amikor már nagyon kell pisilned, akkor menj csak WC-re!
A pisilést szakaszosan végezd, 20 apró részletben engedd távozni a folyadékot,
azaz szakítds meg a vizelet áramlását! A péniszed alatt, a tövénél érezni fogod,
hogy húzódik egy izom, ez a PC-izom! A szakaszos pisiléssel tehát megtanulod,
hogy hol van ez az izom. Ezután jön a gyakorlás: 3x naponta 20-20 összehúzást
végezz ezzel az izommal, 3 naponta 10-zel növeld az egyszeri összehúzások számát!
Amikor eljutsz 3x100-ig, azt a napot jegyezd fel, s onnantól kezdve 3
hónapig napi 3x100 összehúzást végezz! Így megerősödik az izom, s képes leszel
akaratlagosan is kontrollálni a magömlést.
Sik sikert
Nem hiszem, hogy szerekkel kéne kontrollálnod magadat, azzal csak azt éred el, hogy szerrel tudsz jól dugni, anélkül ugyanúgy gyenge lesz a teljesítményed.
A PC izom edzése jó, én nem próbáltam, de tény, hogy ha jól megfeszíted, akkor kicsit visszamegy a cucc és bírod még egy ideig. Ezt lehet csinálni egy ideig, viszont van egy másik, ún. terápiás módszer, amit az urulógusom mondott még egy pár hónapja. A következő lenne.
Normális tempóban maszturbálsz, és amikor érzed, hogy közeleg a vég (de még le tudod állítani magadat) akkor lelassítasz, nem vered olyan hevesen, nyújtod az egészet. A lényeg, hogy tempósan csinálod, és amikor már majd elmennél, akkor nagyon lassan. A lényeg, hogy élvezed még igy is, de nem mész el, benn tartod a magvaidat :) Ezt lehet a végtelenségig csinálni. Persze ezt nem elég egyszer, sokáig kell, hetekig, ettől kissé átszellemülsz, megváltoznak a reflexeid, és az efféle fizikai hatásokra másképp fog a farkad reagálni, nem lő egyből.
Mellesleg, ha a barátnődnek mondd meg, hogy ha egy tartalmas erotikus életet szeretne magának, akkor fogja fel, hogy a szexet nem lehet elkapkodni, ez nem egy fagyi, amit benyalsz gyorsan, mert vehetsz még egy gombócot amúgy is. Oké, oké, gyorsmenet, húdejó, de arra is gondoljon, hogy neked mi a jó, és hogy képes legyél produkálni még egy menetet. Én úgy leoltanám egy ilyen beszólásért, mint ahogy a macskát dolgát végezni. Csináld
az általam és a másik válaszoló által leírt praktikákat, meg oktasd ki azt a nőt, hogy változzon már meg ez a naív világlátása. Mert ezzel a viselkedéssel csak elveszi a kedvedet, mellesleg nemigazán érzékelem, hogy neki fontos lenne, hogy neked mi a jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!