Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha egy prostitúció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha egy prostitúcióra kényszerült kétgyermekes édesanya szolgáltatásait veszem igénybe? :D

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:

nem. ha te nem, más úgyis, hisz ez a foglalkozása.

csináld úgy, hogy közben arra gondolsz a bnőd a pénz, amit meg adsz a vásárlására kell.

2011. máj. 12. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet,hogy csak én gondolom így ,de szerintem igen. Minek kell egy prosti miért nem keresel magadnak valakit,ingyen?
2011. máj. 12. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Mert olyan csúnya vagyok hogy senkinek nem kellek :D

A csajozásra szánt idő helyett inkább dolgozok, pénzt keresek és elmegyek ehhez a hölgyhöz. Komparatív előny, erre tanítanak a Közgázon :)

2011. máj. 12. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem itt nem a foglalkozáson van a hangsúly.

a "kényszerült", "kétgyermekes édesanya" nyom a latba nála, illetve az az érzés, hogy ő ezt a helyzetet kihasználva bújik ágyba egy olyannal, aki normális esetben nem tenné meg ezt.

ez is egy munka, valakinek ezt is meg kell csinálnia.

2011. máj. 12. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy olyan ronda lennél,de ha mégis akkor inkább magadra költs ne erre a nőre.Hosszútávon jobban megéri.
2011. máj. 12. 15:39
 6/10 napietus ***** válasza:

"Mert olyan csúnya vagyok hogy senkinek nem kellek :D" ez azért nem tuti, mert ez relatív. pl. számomra SP a bottal se kategória, más nők meg visítoznak, ha meglátják...

amúgy prostihoz járni sztem gáz, de tudom, hogy többen csinálják, mint ahányan bevallják. szóval ne dicsekedj vele, ha meg is teszed.

2011. máj. 12. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Először is nem hinném, hogy teljesen komoly a kérdés a sok :D smiley után.

Ugyanakkor annyira nem különleges szituáció szerintem, ha egyszer prostihoz mész, hogy ő ne ilyen legyen, valamilyen szinten ne kényszerből választotta volna ezt a szakmát. Csak valószínűleg ez nem derül ki számodra róla szex közben. Most nyilván nem a luxusprostikra gondolok, hanem inkább az útszéliekre. Nálunk keletebbre, vagy aki mondjuk Ázsiába utazik szexturizmus céljából, az meg főleg számíthat arra, hogy a fiatal lányok nem a könnyű pénzkereset, hanem az egyetlen pénzkereset reményében fekszenek le vele potom összegekért.

2011. máj. 12. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő. Ez ősi elismert mesterség. Független a családi háttértől.
2011. máj. 12. 16:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért a :D , mert már úgy vagyok vele, hogy röhögök az egészen. Jobb, mintha sírnék :D
2011. máj. 12. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan rossz anyagi helyzetben van, hogy erre van kényszerítve, akkor csak segítesz neki, ha igénybe veszed... Azért sajnálom a gyerekeit.
2011. máj. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!