Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak LÁNYOK válaszát kérem!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak LÁNYOK válaszát kérem! Milyen vibrátort vegyek exemnek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottunk, most már csak barátok vagyunk, de nem fontos. Szóval szeretnék neki vibrátort venni, mert minden hülyeséget magába dug (rúzs, szövegkiemelő), és tudom hogy örülne is neki, csak ne mer venni magának.. Ahol én lakom ott nincs szexshop és elutazni nem akarok szóval neten akarom megrendelni. De nem tudom melyik a legjobb, ha már egyszer veszek, akkor jót akarok neki. Nemsoká úgy is szülinapja lesz szóval ez ideális lenne.

Ne csak azt írjátok, hogy mi a neve, vagy képről linket, hanem a webáruház linkjével küldjétek, hogy egyből meg is rendelhessem, és érdekelne, hogy hogyan csomagolják be, mert nem szeretném, ha anyu megtudja mi van benne. Maximum 5000FT-ig legyen, vagy kicsit felette, de az a lényeg.

Én találtam már egy jót, csak kicsit drágállom.

[link]

Ebbe az a jó, mert ilyen plüssben van és szülei előtt se kellene annyira eldugni :) Ilyen nagyon jó lenne, de ne 7-8ezerért, mert azért annyit nem ér meg az a kis szövetdarab rajta, hogy több ezerrel emelkedjen az ára neki.

Előre is köszönöm.

2011. máj. 12. 14:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
én az exemnek nem vwnnék vibrátort..
2011. máj. 12. 14:05
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

nem is az exének akar hanem magának. virit az üziből hogy csaj, csak szégyenli hogy masztizik.

L/20

2011. máj. 12. 14:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát én szeretném, ha olyat adhatnék neki aminek nagyon örülni fog.
2011. máj. 12. 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
XD exednek? XD 100% hogy Te csaj vagy és magadnak akarsz venni, csak félsz, hogy le ne bukj.
2011. máj. 12. 14:09
 5/18 A kérdező kommentje:

Fejezzétek már be a hülyeséget, most tudtok segíteni vagy nem??? Ha nem akkor nem kell írni!

Miért szégyellném már a dolgot??? Pláne, hogy nincs kint a nevem :D

2011. máj. 12. 14:10
 6/18 A kérdező kommentje:
Most miért nem mondanám már meg jézusom.. És akkor vennék olyat ami nekem tetszik ha csaj lennék, de fiú vagyok és honnan tudjam melyik a jó.
2011. máj. 12. 14:11
 7/18 A kérdező kommentje:
Megvenném boltban is de nincs errefelé ilyen bolt, és nem akarok 40-50km leutazni ezért.. majd kihozza a futár.
2011. máj. 12. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Vegyél neki inkább egy kiló szilvásbuktát, mert azt szeretem!
2011. máj. 12. 14:15
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor veszek neki egy seggtágító tojást.
2011. máj. 12. 14:18
 10/18 anonim ***** válasza:

szilvás buktát XD ez jó :D

én meg sajtos-tejfölös lángost oda vagyok, szóval azt is vehetnél neki :P

2011. máj. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!