Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék? Nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék? Nem tudom elfelejteni az előző barátomat!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok és már másfél éve nem tudom elfelejteni az előző pasimat.Szerelem első látásra volt,minden jó volt,nagyon aranyos volt éreztem,hogy szeret,de az előző kapcsolataiban mindig átvágták és megijedt attól,hogy mennyire szeretem, ezért vége lett, meg persze nagyon messze is laktunk egymástól az se tett jót a kapcsolatnak.Azóta volt már más pasi az életemben de csak egy éjszakások,próbáltam felejteni,de nem sikerült,egyszerűen nem tudok már mással lefeküdni érzelmek nélkül.Így hát lassan 10 hónapja nem voltam pasival és kezdek begolyózni :S Nem tudom mit tehetnék,hogyan szerezzem vissza,vagy hogyan felejtsem el?! Légyszi adjatok valami tanácsot! Előre is köszönöm!

2011. máj. 12. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Például keresd fel és beszélj vele!
2011. máj. 12. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
És a távolság megmaradt? Nem lehet leküzdeni? Újra megpróbálni?
2011. máj. 12. 12:49
 3/4 anonim válasza:
én három éve nemtudom elfelejtenni..sokak szerint ez már beteges...és én sem tudok senkivel lenni,egyszerűen nem tudok szeretni,és csak az ő megszállotja vagyok,és változtatni meg...gyenge vagyok:S..
2011. máj. 12. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó,sztem már én is ebben a cipőben járok és lehet én is betegesen ragaszkodom hozzá.Első:szoktunk néha beszélni neten vagy telefonon és pont ezek miatt nem tudok túllépni rajta vagy tudat alatt nem is akarok :S de nem tudom kitörölni az életemből.A távolságot nem tudom,hogy tudnánk áthidalni,de ha rajtam múlna megoldanánk.Nem tudok már mit csinálni sajnos.Köszi a válaszokat :)
2011. máj. 13. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!