Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Változni fog ez valaha is?

Figyelt kérdés
A barátommal már egy pár alkalommal "próbáltunk" volna szeretkezni, de már a behatolás elején szinte azonnal elélvez. Azt tudom, hogy nincs sok szexuális élménye, mert vekem vesztette el a szüzességét.
2011. máj. 12. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A második alkalommal is? Mármint 10-20 perc múlva újra fel kéne tudnia állnia, és akkor lehet jobban bírja. Egyébként meg amíg megedződik, ujjazás és orál, és akkor neked is lesz orgazmusod.

De egyébként azt mondják, hogy ez az elélvezés fejben dől el, szal koncentrélni kéne neki lehet.

2011. máj. 12. 09:15
 2/8 A kérdező kommentje:
És mennyi idő lesz az amíg "megedződik"?
2011. máj. 12. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha másképp nem megy, olvassatok egy kis szakirodalmat:

[link]

2011. máj. 12. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a korai magömlés, és ezen te sokat nem fogsz tudni változtatni, inkább csak a barátod.

Feltéve, hogy benne is megvan az akarat, hogy tegyen valamit.

Addig megoldás lehet, ha kipróbáltok pár olyan óvszert, ami késlelteti a magömlést, több márkát is lehet vásárolni.

Mielőtt elmegy, szorítsa meg a tövét erősen, így tudja késleltetni, de nem akkor, mikor már "nincs visszaút", hanem még jóval előtte!

Nyugi, ne legyél ennyire türelmetlen! Gondolom mindketten rettentő fiatalok lehettek. Neki most egy olyan barátnő kell, aki türelmes, megértő, és nem töri le végképp az önbizalmát.

2011. máj. 12. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálja meg a barátod azt, hogy magának csinálja, de úgy, hogy nem jut el a végkifejletig. Tartsa a csúcspont közelében ameddig csak bírja, ha túl akar lőni a célon akkor hagyja abba. Aztán megint vigye fel és közben tanulmányozza az érzést. Néhány hét alatt sokat lehet fejlődni ezen a téren ha eleget és kitartóan, rendszeresen gyakorol...
2011. máj. 12. 09:23
 6/8 sztív2000 ***** válasza:
49%
Kössön rá görcsöt!
2011. máj. 12. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
tudatosan kell fejleszteni magában ezt a képeségget,persze csak ha akarja.magától nem fog menni.sok gyakorlás,sk szex,meg ne görcsöljön rá előtte és minden jó lesz
2011. máj. 12. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Húú nekem volt ilyen régebben. Vagy az 5. barátnőm, aki nagyon szűk volt. Alig hatoltam be, már vehettem is ki, kész óvszerpocsékoló voltam. Előtte pedig nem volt ilyen problémám. Fejben annyira rá voltam kattanva, hogy nem tudtam magam irányítani. A köv. barátnőmnél semmi ilyen nem volt, és azóta se. Azt javaslom, hogy próbálkozzatok sokszor, esetleg egymás után is, majd beedződik a fiatalember.
2011. máj. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!