Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeirntetek fog valtozni valaha?
Megismertem egy lanyt, egy lany ismerosom alltal nos a lanynak volt baratja de nem talalkozott a csavo 2honap alatt 1x se a csajjal pedig a csaj szerette stb.
Ezido alatt en beleszerettem ezt tudtara is hoztam(meg erezte is) en miattam nem szakitott a baratjaval de egy ido utan megunta mert nem jott el hozza mikor megbeszeltek utanna jott velem ossze, persze azt megmondta az elejen, hogy nem szerelmes belem (persze en bele az vagyok jelenis) az a lenyeg, hogy remenykedtunk abban, hogy ez valtozni fog, s 2 honapot egyutt voltunk aztan a tegnapi nap elege razos volt felhivtam es eszrevettem a hangjan, hogy valami nem stimmel arra fogta hogy faradt, este fele felhivtam ujra, hogy most mi az allapot, s nagy nehezen kihuztam belole mert nem telefonba akarta elmondani hanem szemelyesen, a hetvegen en nem birtam volna pentekig es azt mondta beszelt jopar ismerosevel(szuleivel), hogy mit csinaljon mert ez igy nem jo lenne neki se meg nekem se idovel hogy tarsasagban nem ugy viselkedunk mint 2 szerelmes. s az a kerdesem ilyen valtozhat idovel vagy sem, kihangsujozottan nagyon jofejnek tart de csak baratkent tud ramtekinteni, (kezfogas csok stb.. megvoltak bulikban) s most abban vagyunk hogy penteken jon hozzam es beszelunk meg errol, de nem tudom mi lesz belole, ha elvalunk tenyleg attol fugg bulizni egyutt jarunk csak mint baratok.
F/19
Azt szokták mondani, hogy ha nincs szikra, hát nincs szikra...
én nem gondolom, hogy a közeljövőben másképp is tudna rád nézni. Persze az ember az évek során az életében sokszor változhat... és az is lehet, hogy pár év múlva már más szemmel néz rád, de ez nem holnap, vagy holnapután lesz, ha lesz.
Próbáld meg magad te is visszafogni. Esetleg egy darabig ne találkozzatok. és akkor lehet, hogy hiányozni fogsz neki és keres. Azzal semmiképp sem szeretteted meg magad vele, ha most erőszakosan rátukmálod az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!