Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarok ennyire szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok ennyire szexelni mindenkivel? 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy szinte mindenkivel szexelni akarok, aki szép, aranyos, cuki vagy kedves.

Együtt akarok lenni csomó pasival, és csomó lányt is megkívántam, még a suliban az egyik tanárnőre is iszonyatosan rá vagyok állva. Nem vagyok leszbi, biszex sem, vagyis talán kíváncsi? Minden esetre nagyon zavaró, és állandóan nedvesedek, és a csiklóm is tele van vérrel. Ez már nimfománia? Egyébként sosem volt még orgazmusom. Elmegyek szombaton bulizni, és félek, hogy mi lesz!!

2011. máj. 12. 01:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
sztem velem van a gond:S
2011. máj. 16. 16:31
 22/30 anonim ***** válasza:

Azt kellene kideríteni, miért nem tudsz elélvezni.

Talán kislánykorodban megtiltották, hogy a puncidhoz nyúlj és tudat alatt áttevődött a tiltás az élvezetre?

2011. máj. 16. 16:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Es meg magadtol sem tudsz elmenni? En is imadom a szexet, es hat a pasim vegulis nem banja :-) Mondjuk nekem könnyen van orgazmusom. Uh miket csinaltam amikor fiatalabb voltam par eve. nem mintha most öreg lennek. szerintem eld ki amennyire lehet beszeld meg a pasiddal hogy vonjatok be masokat is vagy ilyesmi. Ha elfolytod az nem segit. 26/L
2011. máj. 16. 17:14
 24/30 anonim ***** válasza:
42%

Nem feltétlen fűvel fával akarsz lenni,csak kíváncsi vagy:-)

ez nem baj csak találj magadnak egy partnert akivel kipróbáltok több mindent.1-2 pasi belefér,de több az már túlzás.

2011. máj. 16. 18:49
 25/30 anonim ***** válasza:
kamu kérdés tuti
2011. máj. 16. 19:21
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem a pasi a béna,hanem a kérdező tipikus nimfomán. Nyugi lehet kezelni, ne hallgass sokakra, akik szerint k*rva vagy. Erről nem te tehetsz.
2011. máj. 16. 19:31
 27/30 szamo77d ***** válasza:

Azért vágysz szexelni mindenkivel, mert egészséges, tini

csaj vagy és tüzes a véred, perzsel, mint a láng! De azért

próbálj meg előbb beleszeretni abba a fiúba, akivel megteszed majd. Hidd el, így sokkal finomabb lesz a torta!

2011. máj. 16. 19:45
 28/30 anonim ***** válasza:

Parancsoljatok:

[link]

2011. máj. 16. 19:47
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszi annak, aki megért, és próbál segíteni. Nem kamu kérdés sajnos.:) Szombaton ügyes voltam, visszafogtam magam, de teljesen rá voltam gerjedve egy 14 éves gyerekre, meg egy 16 évesre, amikor én 18 vagyok... Már nevezném magam nimfománnak, biszexnek és pedofilnak... úristen... mindenesetre visszafogom magam:D
2011. máj. 16. 20:43
 30/30 anonim válasza:
küldj privátban fotót, egyébként melyik megyében laksz?
2011. júl. 30. 18:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!