Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarok ennyire szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok ennyire szexelni mindenkivel? 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy szinte mindenkivel szexelni akarok, aki szép, aranyos, cuki vagy kedves.

Együtt akarok lenni csomó pasival, és csomó lányt is megkívántam, még a suliban az egyik tanárnőre is iszonyatosan rá vagyok állva. Nem vagyok leszbi, biszex sem, vagyis talán kíváncsi? Minden esetre nagyon zavaró, és állandóan nedvesedek, és a csiklóm is tele van vérrel. Ez már nimfománia? Egyébként sosem volt még orgazmusom. Elmegyek szombaton bulizni, és félek, hogy mi lesz!!

2011. máj. 12. 01:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Jó,hogy kielégítetlen.Nem volt még orgazmusa,szerintem ez mindenre magyarázat..22/ A férfi
2011. máj. 12. 09:04
 12/30 anonim ***** válasza:
Szivesen találkoznék veled 29/F
2011. máj. 12. 09:20
 13/30 anonim ***** válasza:
45%
És a barátod nem bírja az iramot? Vagy miért nem veted rá magad ilyenkor? Nekem biztosan tetszene. Mondjuk ha nem tudott még eljuttatni a csúcsra akkor nem túl ügyes :)
2011. máj. 12. 13:07
 14/30 anonim ***** válasza:
43%
Fehérmájú, könnyűvérű vagy, előfordul, az ilyeneknek szokták javasolni menjen k*rvának, ha bárkivel képes csinálni....
2011. máj. 12. 15:30
 15/30 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ha ma sem tudsz aludni írj nekem privit, és elbeszélgetünk.

26 ff

2011. máj. 12. 15:38
 16/30 anonim ***** válasza:
39%

Mert egy buta kis k***va vagy aki azthiszi hogy ettől menő,és soha az életben még nem dugtak meg igazán,amatör vagy és szánalmas

Keress igazi férfit ne ezeket a mai takonypócokat a bőgatyájukkal :)))

2011. máj. 13. 09:54
 17/30 anonim ***** válasza:
43%
még a pasik mondják azt rá hogy könnyűvérű? ugyanmár mikor az összes pasi könnyűvérű -.-"
2011. máj. 16. 13:54
 18/30 anonim ***** válasza:

Szívesen segítek neked! Nálam kielégülnél az biztos!

21f

2011. máj. 16. 13:56
 19/30 anonim válasza:

Menny el a pasiddal meg pár haveroddal egy tömegesre.

Akkor fix kielégülnél, ha meg nem akkor ... passzolom.

XD

2011. máj. 16. 14:02
 20/30 anonim válasza:

egy balfék a pasid :D

ha még mindig nem volt orgazmusod, én megmutatom milyen ;)

20/F

2011. máj. 16. 15:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!