Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes vagyok vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok vagy csak rendszertelen?

Figyelt kérdés

Elöszőr feküdtünk le a barátommal lassan egy hónapja de azóta már lefeküdtünk mégegyszer. Mostanában kicsit stresszes is voltam emiatt, mert vártam hogy megjöjjön de most ott tartok, hogy semmi jele annak, hogy megakarna jönni. Félek, hogy terhes vagyok, viszont a barátom aztmondta nagyon vigyázott (gumival,megelőbb kihuzta mint ahogy elment)... és azt mondta, hogy nem is szakadt ki meg semmi ugyhogy ne aggódja... De én akkor is félek, szerintetek mit évő legyek? Fiatal vagyok nem lehetek terhes!

15/L

2011. máj. 11. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen természetes, hogy aggódsz és az is, hogy rendszertelen. Ha nagyon bizonytalan vagy és több jele is van, hogy akár terhes is lehetsz, csináltass egy tesztet, de különben nem hiszem, hogy probléma lenne :)
2011. máj. 11. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát semmi jelét nem észlelem...nem dagadt meg a mellem nincs hányingerem meg semmi bajom nincs...egyszerűen csak a gondolat kikészít...
2011. máj. 11. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha gumival védekeztetek, még az aktus előtt felvette (nem volt olyan, hogy "csak egy kicsit bedugom gumi nélkül"),és nem szakadt ki, akkor nem vagy terhes.

Vegyél a boltban egy tesztet (kb. 500 forint), aztán megnyugszol.

2011. máj. 11. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes.De ha 100%-kig bizti akarsz lenni,vegyél egy discolour vizeletes tesztet(899ft áltba),ezt két héttel a legutolsó aktus után kell elvégezni kb(addig ne szexeljetek!).:)Szerintem amúgy ha ennyire vigyázott a barátod,nem lehet gond.23N
2011. máj. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!