Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Össze jönnétek olyan csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek olyan csajjal akinek roma fiúja volt? Mert én nem hiszem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 16:45
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nah végre van itt értelmes is :D
2011. máj. 11. 17:12
 22/38 anonim ***** válasza:
49%
Mert aki nem ért veled egyet, az már nem is értelmes?
2011. máj. 11. 17:13
 23/38 A kérdező kommentje:
nem csak azok szerintem nem gondolják így megnézném én h mennyien jönnének össze 1 romával
2011. máj. 11. 17:15
 24/38 anonim ***** válasza:
32%
És mi van, ha nem is tudod róla, hogy roma? Hmm? :)
2011. máj. 11. 17:16
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
én az igénytelen magyartól pont annyira undorodom, mint egy igénytelen romától.
2011. máj. 11. 17:18
 26/38 anonim ***** válasza:
46%

Te nagymellű aberrált homosapiens.

Nekem rengeteg roma haverom van. És többre tartom némelyiket mint sok magyart. Nem egy családtagként tekint rám, mert nem vagyok tipikus rasszista. Csak hogy tud, Romániába a magyarokat az ottani cigányság mentette meg a ki irtástól(rendszerváltás). És miért bírják a fejemet???

Mert nem nézzem le őket és úgy beszéllek velük mint egy emberrel.

2011. máj. 11. 17:19
 27/38 anonim ***** válasza:
47%
Miiii????.....Mit mentettek a romak a romaniai magyarokon???????....hmmmm????
2011. máj. 11. 17:34
 28/38 anonim ***** válasza:

Fekete március

1990 márciusában Marosvásárhelyen a magyarok tüntetést tartottak az anyanyelvi oktatásért. A Vatra Romaneasca nevű radikális nacionalista szervezet válaszul felheccelt románok csoportjait szállította buszokkal a városba, hogy megfélemlítsék a magyarokat.

A románok randalírozása ellen a magyarok is az utcára vonultak, és március 20-án szabályos csata alakult ki, öt halottal és közel 300 sebesülttel.

A magyarok védelmére többek között környékbeli cigányok is a városba érkeztek, és segítettek kiszorítani onnan a csőcseléket. Ekkor hangzott el az azóta is sokat ismételt köszöntés, a „Ne féljetek magyarok, itt vannak a cigányok!”.

A zavargásoknak végül a román hadsereg vetett véget. A rendbontások után több magyar és magyar ajkú cigány is koncepciós per áldozata lett.

[link]

2011. máj. 11. 17:35
 29/38 anonim ***** válasza:
2011. máj. 11. 17:38
 30/38 anonim ***** válasza:
a marosvasarhelyi ciganyokat nem ismerem:))....na viccen kivul...nekem is sok cigany ismerosom van....sot lakotarsam is per pillanat...de attol en meg azon a velemenyen vagyok h engem nem zavarna ha a paromnak az elottem levo parja cigany volt....de nekem nem kene cigany pasi....ennyi
2011. máj. 11. 17:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!