Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Össze jönnétek olyan csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek olyan csajjal akinek roma fiúja volt? Mert én nem hiszem.

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 16:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
36%
Ok, kérdező. Mi volt a célod ezzel a kérdéssel?
2011. máj. 11. 16:53
 12/38 A kérdező kommentje:
Csak pusztán az h igen v nem de nem sokan válaszoltak rá :D
2011. máj. 11. 16:54
 13/38 anonim ***** válasza:
36%
Még te sem válaszoltál: te összejönnél néger, maláj, vagy filippínó nőkkel?
2011. máj. 11. 16:55
 14/38 anonim ***** válasza:
47%
Talán mert gyökér vagy?! Ne haragudj, roma barátja VOLT. Mi azzal a rossz, nehogy már a te ízlésvilágodnak megfelelő emberrel jöjjön össze (vagyis jött volna össze a múltjában)..
2011. máj. 11. 16:56
 15/38 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nektek már v volt roma barátnőtök v olyan akinek roma pasija volt
2011. máj. 11. 16:57
 16/38 anonim ***** válasza:
48%

nem a származást kell nézni,hanem magát az embert!

magyarok közül sok retkesebb meg nagyobb bunkó mint egy roma ember.

nagyon sok roma ismerősöm van akik nem bűnözők,tisztességesek,dolgoznak és jobban lehet számítani rájuk mint bárki másra!

2011. máj. 11. 16:58
 17/38 anonim ***** válasza:
32%
Igen, volt roma barátnőm.
2011. máj. 11. 16:58
 18/38 anonim ***** válasza:
56%

2 válaszoló vagyok.

Az én párom bőrszíne egészen kreol, úgy néz ki, mint egy cigány, de a családjában nincsenek romák és engem egyáltalán nem zavar. Barnabőrű, néha a haverjai ugratják is ezzel, de az se zavarna, ha tényleg roma lenne.

2011. máj. 11. 16:59
 19/38 anonim ***** válasza:
46%
Én magyar vagyok és cigány pasim van :D De szerintem utána bárkivel összetudnék jönni akár magyar akár néger ... Ezt nem azért mondom mert beképzelt vagyok hanem azért mert sok embert nem érdekli a múlt.....
2011. máj. 11. 16:59
 20/38 anonim ***** válasza:
54%

jaaajjajaj megszólalt a sok ex-szdsz-es lmp-s überlibsi gyökér. miért, ti járnátok egy tipikus cigány nővel/férfival? és még ha nem is tipikus, hanem a rendes dolgozó fajta, akkor is vajmi kevés az esély arra, hogy a családja is normális. van ilyen, de 10000-ből 1. aki meg játssza a rohadt nagy elfogadót: lefogadom, hogy ti hozzá sem érnétek egy tipikus ostoba, igénytelen cigányhoz, csak a szátok nagy, közben meg fintorogtok ha mellétek áll a buszon. de persze lehet álomvilágban is élni, de ha egyszer tarkónb@sz a valóság, akkor ne sírjatok.

én vagyok az élő példa a kérdésre. az én barátom előttem járt egy cigány csajjal. ezt az elején nem tudtam, csak később mondta el. és minden nézőpont kérdése. ha nem zavarták volna bizonyos dolgok, kidobom. mert akit nem zavar a kosz, a bűz, az igénytelenség, a 0 IQ, a közönségesség, akkor az olyan is, zsák a foltját effektus. őt viszont zavarta. a lánnyal elvolt, megszerette, mert kedves volt, házias, és nem az a tipikus cigány, dolgozott. viszont egy idő után zavarta, hogy ostoba, a tipikus gajdolós cigány zenéket hallgatta, ami más volt, az már sz@r. a családja meg a tipikus cigány family volt, remélem nem kell részleteznem, milyen az. na pont ezért szakított vele.

szóval viszonylagos minden. én pl örültem neki, hogy zavarták ezek a (hosszú idő után felszínre bukkanó) cigányos dolgok, és ezért lett vége. viszont ha tök ok lett volna neki, akkor dobom, mert azt jelenti, hogy ő is kb ezen a szellemi szinten mozog.

2011. máj. 11. 17:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!