Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyák! Ha nem lenne pénzetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyák! Ha nem lenne pénzetek megtennétek?

Figyelt kérdés
Ha nem tudtok miből enni adni a gyereketeknek és másra nem számíthatnátok kiálnátok az útra prostiként?
2011. máj. 11. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Felső középosztálybeli:D Selyem gyerek!:D
2011. máj. 11. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

""felső középosztálybeli.""

Magyarul..Életképtelen, önállótlan, elkényeztetett beképzelt?..

2011. máj. 11. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért ha valaki meg van szorulva csak prostiként kereshet pénzt? Létezik ám más munka is,utálom az olyat aki azt mondja hogy nem tudott megélni és ezért vállal valami ilyesmi munkát.
2011. máj. 11. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:

konkrét sztori:

ahol régebben laktam, az egyik szomszédom megtette. szegény volt mindenki azon a környéken (nem lehet mindenki olyan szerencsés mint te, aki felső középosztálybeli elkényeztetett kis surmák), és egy anyuka lakott egyedül a gyerekével. a gyerek apja lelépett a vérbe, azt se tudták merre van, nemhogy gyerektartás. az anyuka meg jól nézett ki, és elege lett a nélkülözésből. remény nem volt a kitörésre akkor sem (92 környéke), de amúgy ma sem lenne. rábízta a gyereket egy évre a nagymamára, ő meg elment "táncosnak" Olaszországba. egy év alatt alig költött valamire, nem szórta el minden flancos sz.rra a pénzt, hanem spórolgatott, és mikor hazajött, vett egy kertes házat, a maradékot meg félretette a gyereknek, hogy ha majd nagyobb lesz, akkor nem a semmivel indul útnak az életbe. és teljesen megértem. nem mondom, hogy legyen követendő példa, de teljesen megérte. amúgy meg ez elő sem fordulhatna ha a "felső középosztálybeliek" 90%-a adózna. ugye.

2011. máj. 11. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:

16:46 :D:D:D

a válaszom pedig, NEM!

megoldanám, oldanánk máshogy.

soha nem mocskolnám be magam!!!

2011. máj. 11. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem kritizállak....:)

Egyébként meg a biztos anyagi háttér változhat,meg betegség bekövetkezhet és a gatyája rámehet a családnak,apuka esetleg meghal(nem egy ilyenről tudok) és anyuka egyedül marad,pénz nélkül,a kórház és rokonai felé adósságba verte magát...Mit csináljon??Prostikánt többet keres mint napszámmal...Van hogy nap 2-300 ezret is...

Én soha nem tenném....Családok átmeneti otthonába mennék....

17 vagyok,de ilyen meg sem fordulna a fejemben,pláne nem ha egyszer családanya leszek....

Másrészt én is igen csak középosztályi vagyok minden téren...Nincs is szükségünk ilyenekre...de azon sem gondolkozom hogy majd anyuci bedug a fizetős fősulira és hasonlók...na ezek az elkényeztettek...Na én nem ilyen vagyok...Tesóm annál inkább...

Szóval a kérdésre visszatérve:Nem!Soha! :)

2011. máj. 11. 19:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Selyem gyerek mi...majd akkor beszélj így ha egyedül kellett felnőnöd, már évek óta szinte egyedül lakok itthon, tesó nélkül, szüleim külföldön dolgoznak alig 2 hetente vannak itthon...szóval nekem kell mindent csinálnom a kerti munkáktól kezdve a főzés, mosásig mellesleg meg suliba járok. 100x többet dolgozok mint egy átlag gyerek, már szinte mindenhez értek...

Azért kérdeztem mert a környéken lakik ilyen nő és már mesélte hogy állt kinn úton...:S

2011. máj. 11. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:

19:01 vagyok...

Ez nekem szólt??Mert pont hogy én vagyok az aki nem mondott ilyet....

2011. máj. 11. 19:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem neked szólt:)
2011. máj. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!