Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyák! Ha nem lenne pénzetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyák! Ha nem lenne pénzetek megtennétek?

Figyelt kérdés
Ha nem tudtok miből enni adni a gyereketeknek és másra nem számíthatnátok kiálnátok az útra prostiként?
2011. máj. 11. 16:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Te vagy ilyen helyzetben?
2011. máj. 11. 16:08
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
Bár nem vagyok anyuka de ha nagyon muszáj lenne akkor ja. De inkább internetes hirdetés, az valamilyen szinten igényesebb.
2011. máj. 11. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
ezért jártam egyetemre van 3 diplomám és ezért vállaltam csak akkor gyereket maikor már biztos állásom, lakásom és autóm is volt, és biztos párkapcsolatban éltem. nem, nem anyuék segítettek, és nincsenek ismerőseim sem, tanultam ,és keményen dolgoztam.
2011. máj. 11. 16:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nehéz helyzet. Nem vagyok anyuka de átérezhető ez a helyzet teljesen. Szerintem ha nem is utcára kiállni de ilyen szolíd szexpartner oldalon valószínűleg, ha minden kötél szakad csak akkor és tényleg nincs más lehetőség.
2011. máj. 11. 16:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne az útra állj ki, mert hamar a stricik karmai között találhatod magad. Adj fel egy hirdetést, hogy férfiakat kényeztetnél a lakásodon.
2011. máj. 11. 16:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok ilyen helyzetben, csak kíváncsi vagyok:D Amúgy ne irogasson nekem senki hogy mit vállalok, mert 18 éves fiú vagyok, ráadásul felső középosztálybeli.
2011. máj. 11. 16:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nincs olyan hogy nincs más lehetőség. Akármi: napszám (főleg most nyáron) oda mindig kellenek emberek, és ha elmondod milyen háttérrel rendelkezel akkor szerintem tuti mehetsz is. Nagymamám ilyen "brigádvezető" és hozzá csak azok mehetnek akik rászorulnak. Szerintem a prostitúción kívül midnig lehet másik lehetőség csak nyitott szemmel kell járni
2011. máj. 11. 16:14
 8/19 anonim ***** válasza:
jah bocsi, utolsó vagyok azthittem te vagy ebbena helyzetben :) na mindegy nekem azért mindig ez a véleményem erről :)
2011. máj. 11. 16:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Őszintén. Nem tudom. Talán megtenném. De ilyenbe rossz belegondolni is. Csak van más megoldás is.
2011. máj. 11. 16:15
 10/19 anonim ***** válasza:
És mi indíttatott arra, hogy egy ilyen kérdést ide kiírj?
2011. máj. 11. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!