Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes összejönni egy 51 éves nővel?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik és nagyon kíívánom őt. Intelligens és okos.2011. máj. 11. 14:19
11/16 anonim válasza:
dugásra igen, kapcsolatra nem. amikor te 31 éves ereje teljében lévő férfi leszek, ő 61 éves szottyadt mellű, ősz nunijú nagymama. azért a milfeknél is van egy határ ami fölött bottal sem...
12/16 anonim válasza:
Hát ha csak szexre...akkor is határeset:S Nem tudom, én 40 fölött így a magam 18. életkorával nem kezdenék. Persze nekem egy 33 éves nő vette el a szüzességem...úgyhogy ha neked bejön akkor hajrá, nem veszítesz semmit, csak megbánod ha kihagynád. MÁr én is megbántam, mert lehetőségem volt egy 15 éves szűz csajjal csak szexkapcsolat de f@sz voltam és kihagytam, azóta verem a fejem a falba.
18f
13/16 anonim válasza:
Elég gusztustalan szerintem, de te tudod. Mindenesetre ne nagyon híreszteld a dolgot...
14/16 anonim válasza:
Hát ez 30 év.. nálunk több mint 20 év korkülönbség van, majdnem egy éve vagyunk együtt és minden jel arra utal, hogy ez még sokáig így is marad. :) Szóval egy próbát mindenképpen megér.
15/16 A kérdező kommentje:
ma 16:03
És a nemedet megkérdezhetem? És ki az idősebb?
2011. máj. 11. 16:06
16/16 anonim válasza:
Akkori 16:03-as vagyok.. elég komplikált. Mind a ketten nőből vagyunk és a barátnőm az idősebb. Nem akarom ezzel kiverni a biztosítékot, sok a homofób. Mindegy, azért remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!