Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy csajal gumi nelkul de csak alig loktem 10 et . Enyi ido alatt is ellehet kapni valami betegseget?
Figyelt kérdés
most nem reg lefekudtem egy csajjal,gumi nelkul ! es a csaj eleg sok minden kivel volt aze,nem azt mondom h qrva csk na sosem lehet tudni ha esetleg van valami betegsege,na szoval eleg reszeg voltam es nem volt a legmerevebb vagyis csak enyhen volt merev xd ha lehet ilyet mondani , es csak egy parat loktem max 10 xd ,a kerdesem az lenne a kerdesem hogy ilyen korulmenyek kozott is ellehet kapni valami nemi betegseget?2011. máj. 11. 13:09
1/13 anonim válasza:
Remélem igen.... Kell neked részegen idegeneket dugni.
2/13 anonim válasza:
Igen.
Sőt, orális szex közben is el lehet.
3/13 anonim válasza:
Possible! But use condom No AIDS
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
El persze, főleg egy olyantól, aki fűvel fával lefekszik. És remélem, hogy terhes is lesz a csaj.......
6/13 A kérdező kommentje:
nem idegen,csak anyit mondtam hogy volt mar par pasival..
2011. máj. 11. 13:26
7/13 anonim válasza:
Ha nem is kaptál el semmit, lehet, hogy kapni fogsz valamit... várjál csak, majd 9 hónap múlva meglátod...
HÜLYE VAGY!
8/13 A kérdező kommentje:
en nem ilyen vagyok ez csak egy veletlen volt..es remelem nem lesz kovetkezmenye!Tobb ilyen ugysem lesz.
2011. máj. 11. 13:41
9/13 Bretso válasza:
Ha betartottad a 3 másodperces szabályt, ami az ételnél is működik, akkor nem lehet baj. Köztudomású, hogy a bacik három másodpercig nem "másznak" semmire, ami közéjük kerül. Mondjuk 10 lökés az már bőven túl lehet rajta, szóval megszívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!