Lefekudtem a baratommal gumival, a gumi nem szakadt ki, de az aljan valami feher volt, de tuti nem sperma, mert meg nem ment el! Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
lehet,hogy felhabosodott elovaladek??:S...vagy mi lehetett az?..nemhiszem h belem ment mert csak az aljan volt ez a cucc ahol igy kicsit oszevolt gyurodve a gumi...2008. okt. 16. 20:51
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!
2/6 A kérdező kommentje:
Latod meglehet az is:D nyugottab vagyok:D es nagyon koszi a gyors valaszt:D igen volt gumi elment bennnem es nemfojott ki es nemis szakadt ki:D
2008. okt. 16. 20:56
3/6 anonim válasza:
Akkor nyugi, tuti, hogy a te hüvelyváladékod volt! Ez tök természetes, szóval no para. :)
4/6 anonim válasza:
Szia!tutiiii hüvelyváladék volt....izgalmi állapotban egyértelmű hogy van,több van,s az "ragadhatott" rá a gumi aljára NO PARA!!!!!!!! M
5/6 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy vagy hövelyváladék volt, az is fehér, vagy pedig a gumi volt bevonva kívülről valami spermaölővel, és az oldódva a hüvelyváladékkal, az általad látott elegyet képezte! :-)
No para, tuti nem vagy terhes!
6/6 anonim válasza:
Bizti hüvelyváladék volt :) Egyszer a kedvesem is nagyon megijedt amikor kihúzta és fehéres i9zé volt kivül a gumin, de láttam rajta, hogy az a hüvelyváladékom ami pé körül sűrűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!