Ha tűvel kiszúrják a gumi óvszert, és ha azzal védekeznek a szeretkezéskor, be tud kerülni sperma? Tud terhes lenni a nő?
Szúrj ki egy lufit és utána próbáld meg felfújni...
Most ennyire tudatlan valaki, hogy ha egy gumit kilyukasztunk és utána tágítunk, akkor a lyuk is tágul, illetve a gumi is szakad?
Jó eséllyel szét fog szakadni a gumi. Tehát észreveszi a pasi, hogy valami "gáz" van.
Szia!
Hány éves a barátnőd hogy ennyire agyatlan??? Ha tényleg szereti a pasiját, képes lenne így becsapni? Utána meg majd elmondja minden szar szemétnek, ha elhagyja Őt, hozzáteszem teljesen jogosan??
Szerintem jobban jársz, ha megpróbálod Te eltéríteni a szándékától, mert a barátjától keményebbet (esetleg nagyobbat) fog kapni ha ez kiderül!!!
Néha sírni tudnék hogy vannak ilyen nők... :(
Szia!
Én megpróbáltam,de olyan pici a lyuk a tűvel,hogy semmi nem jött ki rajta,csak mikor lefele lógott,olyan mint egy kis pöttyöcske!Sajnos ennyitől nem lehet terhesnek maradni,mást kell kitalálnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!