Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülye ötlet, hogy fellendítsük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye ötlet, hogy fellendítsük az együttlétet?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a párommal. Imádom, ő életem értelme és ez oda vissza működik. barátok irigylik hogy ennyi idő után is így szeretjük egymást, az együtt értést stb. Viszont a sex már nem az igazi...nagyon lecsökkent a havi mennyisége. Arra gondoltam hogy javaslom neki hogy nézzünk erotikus tartalmú filmet hátha jobban beindulok...és akkkor jobb lesz a sex. Nem tudom mért de nem az igazi, lehet a fog.gátló miatt..lehet hogy mert nem tudok ráhangolódni...de ha ilyen tartalmú filmet látok pl mikor kapcsolgatom a tv-trögtön beindul valami :)

Volt már valaki ilyen helyzetbe? Lécci normális válaszokat írjatok, vagy esetleg tapasztalatokat vagy ötleteket :)

köszönöm

L/20

2011. máj. 11. 09:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

jajj szegény :S akkor megvagy áldva a "tipikus anyóssal"...:(

nekem úgymond szerencsém van...én jól ki jövök velük szeretm őket és ők is engem. anyós mindig elmondja a páromnak hogy mennyire szeret...de csak 1 bibi van...és soxor azt vettem észre hogy féltékeny rám. A párom huga tavaly költözött el otthonró és így maradt neki a "pici" fia aki 29 éves...és ugyebár minden percét meló után velem tölt...és nem otthon...magyarul olyan a szitu mintha én elvenném tőle :S pedig nem :(

nálunk azért több év kell még a külön költözéshez :( mert én még tanulni fogok min. 3 évet...addig én nem akarom hogy össze költözzünk még nincs keresetem...nem tudnám elviselni hogy ő tart el engem :(

2011. máj. 13. 12:07
 22/27 anonim ***** válasza:

Érthető a dolog.

Jó neked,hogy ilyen anyósod van.

De azzal nem vagy egyedül,hogy féltékeny rád..az enyém is rám.

Pl:mikor a párom nyomogatja a vállam,simogatja a hátam anyós egyből felszól,hogy bezzeg engem nem nyomogatnál így sosem.

Meg mikor még nem laktunk együtt,csak néha jártam hozzájuk,akkor is egyik alkalommal mentem a párom még nem volt otthon így az anyjával voltam a konyhába,mikor megérkezett a párom megpuszilt megölelt,erre az anyja engem mikor puszáltál megutóljára?!

Nevetséges szóval! :S

Mi gyerekről is beszélgetünk,de anyós erre azt mondja (védőnő létére),hogy nem kell az még ráérünk 10 év múlva pelenkázni.

Mikor már ők abba az időbe vannak,hogy unokájuknak kellene lenni,de a párom bátyja aki 31 éves nem nősült még meg,sőt senkije nincs.

Anyósom 53,apósom 58 éves.

És nem akarnak unokát,lassan úgy érzem még ezt is ők akarják eldönteni.

Én dolgozom a Polgármesteri Hivatalban,így van keresetem.

De rakom félrefelé,hogy legyen miből elindulni.

A szüleimtől 80 km-re vagyok,hiányoznak nehéz még ezt megszoknom,szóval fura ez a páromék családja.

Félek,hogy a kapcsolatunk megy majd rá! :S

2011. máj. 13. 12:13
 23/27 A kérdező kommentje:

:(:(

ha erős a kapcsitok mindent kibír!!! Én bízom benne :)

én őszintén szólva lehet hogy "fiatal" vagyok, de én már nagyon szeretnék kisbabát :) kis szőke fürtös kiscsajszit :) A párom is benne lenne de azt mondta hogy előbb a fősuli, utána meló (legyen meg az anyagi alap) és majd utána...ami azt jelenti hogy min. 6év :(:(:( engem anyuék "sem hagynak2 anyu már nagyon babázna de anyós is...de hát erre még várhatnak :)

most viszont menne kell boltba...:D

nem vagy fent valami közösségi oldalon? jobb szeretek úgy levelezni hogy mások azt nem olvasgatják, és nem akarom hogy valaki itt felismerjen :) ha gondolod írj priv levelet és megkereslek :)

és majd megpróbálunk valami megoldást találni a gondjainkra :) szimpi vagy :)

2011. máj. 13. 12:18
 24/27 anonim ***** válasza:

kedvesem

a szex agyban dől el

és nem ott kezdődik h bebújsz az ágyba

hanem már reggel mikor felkelsz :-)

tehát már reggel döntsd el h mi lesz este és ehhez alakítsd a napod és az övét is

küldj szexis sms-t e-mailt neki vegyél fel szexi fehérneműt aznapra vacsi bor vagy valami más alkohol kicsit csak!!

esetleg masszázs meztelen természetesen testápolóval olajjal valami új dolog amit kiszeretnél próbálni meséld el neki beszélgessetek a szexről fürödjetek együtt és mosdassátok meg egymást finom kis játékok pl etesd valami gyümölccsel vagy tejszínnel sok variáció van legjobb ha elengeded a fantáziád

de természetesen azért jo ha tudja h te kevesled a együttlétet :-)

18 év után is meg tudtam lepni a párom ezzel azzal :-)

szal nem törvényszerű h a szex eltűnjön

és lehet h libidó csökkentő lehet a fogamzásgátló de azért lehet tenni ellene

sok sikert

2011. máj. 13. 12:59
 25/27 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:59

igazán jól hangzanak amiket írtál...:) csak nekem mondjuk kicsit kellemetlen lenne az hogy együtt pancsizunk (náluk mert nálunk zuhanyfülke van meg itt kényesebb is a dolog) és a szülei otthon vannak és látják hogy 2 megyünk be (sokáig :) ) és jövünk ki...szégyen nem szégyen mint már korábban leírtam szégyenlős vagyok és sajna az is maradok :S

mi már beszélgettünk erről, elmondtam neki hogy ezektől független igen én is keveslem a dolgot, de egyszerűen nem olyan mint amilyennek kéne lennie...volt hogy 1 órás előjáték után is fájt az első két mozdulata...

arra is gondoltam hogy a gyógyszeren kívül az is lehet az oka hogy nem élek valami nyugodt életet...sokat idegeskedem, stresszelek ami persze már a gyomromban is kimutatkozott :S

2011. máj. 13. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Kb. hasonló kérdést akartam én is írni :) Tök sokat segítettek a válaszaid. :) Köszi :)
2011. máj. 13. 15:59
 27/27 A kérdező kommentje:
hát, igazán nincs mit :):):)
2011. máj. 13. 16:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!