Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ötlet, hogy fellendítsük az együttlétet?
Évek óta együtt vagyok a párommal. Imádom, ő életem értelme és ez oda vissza működik. barátok irigylik hogy ennyi idő után is így szeretjük egymást, az együtt értést stb. Viszont a sex már nem az igazi...nagyon lecsökkent a havi mennyisége. Arra gondoltam hogy javaslom neki hogy nézzünk erotikus tartalmú filmet hátha jobban beindulok...és akkkor jobb lesz a sex. Nem tudom mért de nem az igazi, lehet a fog.gátló miatt..lehet hogy mert nem tudok ráhangolódni...de ha ilyen tartalmú filmet látok pl mikor kapcsolgatom a tv-trögtön beindul valami :)
Volt már valaki ilyen helyzetbe? Lécci normális válaszokat írjatok, vagy esetleg tapasztalatokat vagy ötleteket :)
köszönöm
L/20
Egy kérdés: mióta szeded a fogamzás gátlót?
Azért kérdezem, mert mikor én elkezdtem szedni én sem kívántam annyira a szexet, sőt még be sem nedvesedtem, hiába kívántam fejben-lélekben a Páromat.
Ha Te is nemrég kezdted szedni lehet nálad is ilyesmi.
Amúgy ami mindegyikőtöknek belefér és jól esik azt nyugodtan alkalmazhatjátok az együttléteknél.
Érezzétek jól egymást! :)
22N
A válasz megírásának időpontja: ma 10:07
3 éve szedem kb...és ez már a 3. amit szedek. kb 1 éve... lehet hogy emiatt van mert b 1 éve kezdődött...abba akartam hagyni de a párom nem engedte (mert mindig olyan rosszul voltam havikor hogy vihetett az ügyeletre)...viszont nem akarok megint cserélni...ez ennyi idő alatt sok volt a szervezetemnek...
szioka ,
én 26 N vagyok lassan már 8 éve ugyan azt a fogamzásgatlót szedem es a volt férjemel nekem is voltak ilyen problémaim ... egyszerüen nem kivántam a szexet ... volt olyan hogy havi 1x szexeltünk és akkor sem volt hozzá kedvem ... azota egyéb problémák miatt elváltunk uj páromal kb 1,5 éve vagyunk együtt es legsziveseben minden nap szexelnék !!! valami megváltozott nem tudom mi de a kedvem ujra megjött :o)) szerintem ne hagyátok ellaposodni a dolgot , probáld meg hogy sexy fehérnemüt veszel fel , vegyetek pár szex játékot , menyetek el 7 -végére egy romantikus helyre ...
kivanom hogy minden helyre zökenyen :o))
A válasz megírásának időpontja: ma 10:35
Szia!
Köszönöm a kedves sorokat :) Igen én is azon vagyok hogy ne laposodjon el, mert mindennél jobban szeretem napról napra immáron lassan 4 éve :) Ezért is szeretnék mindent megtenni az ügy érdekében. A régi fog.gátlókkal ilyen baj nem volt, viszont vagy kihatottak a közérzetemre vagy nem javult töle a havi fájdalmaim...így nem tudom újra azokat szedni. Nyaralni sajnos nem tudunk...még egy hétvégére se mert itt a jó idő jönnek neki a plusz munkák...:( És így kevesebbet vagyunk együtt. De nem tudom hogy hozzam fel neki pl ezt a filmes dolgot?! :S Álljak oda elé, hogy na akkor ezt nézzük? :D Hiába vagyunk együtt ennyi ideje, a szégyenlősségem megmaradt :)
Én már nem vagyok olyan szégyenlős!
De voltam én is szégyenlős!
Megoldás: Ő aludt én éjjel sexfilmet néztem, majd mikor beindultam a tévét zenecsatornára kapcsoltam, mintha mi sem történt volna és rámásztam, erre ébredt! Fogalmazzunk úgy, hogy nem-igen értette mi történt, de nem tiltakozott! ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!