Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Egy "ronda" lánynak alapból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egy "ronda" lánynak alapból több belső értéke van. "?

Figyelt kérdés

Ezen a kommenten kicsit kiakadtam. Komolyan ezt gondoljátok? Mert ha igen, elszomorító. Talán azért nincs fiúm, mert eleve bunkó, beképzelt macának tartanak?

És belső értékeim se lehetnek azért, mert nem vagyok bányaszökevény?

2011. máj. 10. 21:27
1 2
 11/20 anonim válasza:

Ez igaz is, meg nem is...

attól függ, ki mondta, és mire. Általánosságban van két kategória a ronda, és a szép. A szépnek többsége beképzelt, majom, plázacica, és üresfejű. Persze nem mind, vannak kivételek, de azért sok olyan van. És vannak a rondák, akik nem foglalkoznak a műkörmükkel meg a póthajukkal, hanem helyette olvasnak. De mondjuk szerintem ez az egész hülyeség, mert nincs két egyforma ember. Lehet valaki szép, és művelt egyben, vagy csak szép, csak okos. Mindenki más és más.

A szépség egyszer elmúlik. A bunkó csajokat pedig elhagyják. Mondjuk az élet így is úgyis egy nagy szívás. Akkor meg nem tök mindegy? :)

2011. máj. 10. 21:42
 12/20 anonim válasza:
100%

Alapvetően a kinézetnek semmi köze nincs a belső értékekhez.

de amúgymeg van mert aki szép annak kinyalják a seggét, elhitetik vele hogy ő mindennek a közepe és ezért lehet hogy nem lesz majd később annyi belső értéke mint egy kevésbé szépnek. De ha valaki értelmes az értelmes marad akkor is ha szép.

2011. máj. 10. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk úgy, hogy több alkalma van rá kefejleszteni magában.
2011. máj. 10. 21:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy abban egyetértek, hogy egy szép ember a pozitív visszajelzések miatt több jelentőséget tulajdonít magának. Nagyobb egója lesz, stb. Ez el is ferdítheti a személyiséget, rossz irányba. Viszont ilyet kijelenteni merész... Én nagyon meglepődtem. Vagyis nem lepődtem meg, mert látom az alapját. Csak nem kéne ennyire szűk látókörűnek lenni. Meg kell ismerni a másikat, és nem az alapján kategorizálni, hogy néz ki.
2011. máj. 10. 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

1. Az hogy ki "ronda" és ki "szép" az relatív. Mindenkinek más az ízlése.

2. Ha valaki "bunkónak, beképzeltnek" néz az csak a te hibád. Biztos nem alaptalan, ha ezt gondolják.

3. Akit "rondának" titulálnak azok között is vannak bunkók.

4. Szerintem a "rondák" egyáltalán nem adják könnyen magukat. Inkább a "szép" lányok.

5. Belső értékekről meg csak annyit, hogy azokat akiket kiközösítenek vagy kicsúfolnak. Rájönnek, hogy az élet nem fenékig tejfel és nem egy álom világban élnek. Hanem látják azt h az emberek iszonyat rosszindulatúak azokkal akik másabb mint ők.

2011. máj. 10. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek azzal, hogy nem a kinézet alapján ítéljünk. Lehet sugal róla valamit és árulkodik, de mégis először ismerjük meg, hogy véleményt tudjunk alkotni.
2011. máj. 10. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A tényleg ronda emberek sok beszólást kaphatnak életük során. Kiközösíthetik őket, meg miegyebek. Csupán a külsejük miatt. Épp ezért ők toleránsabbak lesznek, megértőbbek, empatikusabbak, és még számtalan jó tulajdonságot szerezhetnek.

Azt viszont meg kell hagyni, hogy ez nem alaptétel. Vannak szép, és pozitív értékekben dúskáló lányok, és bunkó, paraszt rondaságok is.

2011. máj. 10. 22:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a dagadt lányok butábbak és ahogy te mondtad nincs annyi belső értékük. Csak csinos, vékony lánnyal jönnék össze és eddig ez így is volt. 15/F
2011. máj. 11. 14:51
 19/20 anonim válasza:

utolsónak... (14:51-nek)

nagyon hülye lehetsz, ha így fogod fel a dolgot... inkább te vagy a buta, hogy ilyet írsz. Nem tudom, hány dagadt buta lányt láttál életedben, de én inkább úgy mondanám, hogy vegyesen megy.

És igen, én is kövér vagyok, nem nagyon, de van rajtam felesleg, és mégis! Eléggé okos vagyok. Most nem nagyolni akarom magam, de a jegyeim is jók, és nincs nap, hogy ne olvasnék. Az osztályomban a sovány lányok közül is vannak okosak, de buták is. És rajtam kívül is vannak kövérek, és ők is vegyesbe mennek. szóval te vagy a buta, már bocs...

és hogy te milyenre buksz, az már a te dolgod. A szép lányok egyszer megvénülnek, és rondák lesznek, de az okosak mindig azok maradnak. :)

15/l

2011. máj. 11. 18:26
 20/20 anonim válasza:

ja, és őszinte részvétem, majd amikor elhívsz egy csinos vékony lányt, és elkezdessz beszélgetni vele. És ő sok mindenhez nem tud hozzá szólni, csak a szolizásról, meg a műkörmösről beszélni.

De egy olyan lány, aki csinos, de nem vékony, hanem határeset, Ővele majd tudnál többről is beszélni, csak te rájuk nem is figyelsz. Szivacs :/

2011. máj. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!