Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Egy "ronda" lánynak alapból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egy "ronda" lánynak alapból több belső értéke van. "?

Figyelt kérdés

Ezen a kommenten kicsit kiakadtam. Komolyan ezt gondoljátok? Mert ha igen, elszomorító. Talán azért nincs fiúm, mert eleve bunkó, beképzelt macának tartanak?

És belső értékeim se lehetnek azért, mert nem vagyok bányaszökevény?

2011. máj. 10. 21:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem azért vagy szingli, mert a "szépséged" miatt a fiúk bunkó, beképzelt macának tartanak.

Hanem mert az vagy.

2011. máj. 10. 21:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne akadj ki ezen, mert valóban nem így van:) Aki szép azzal az a baj, hogy legtöbben beképzeltek, de nem adják magukat mindenkinek oda. Csak ők még szerencsétlenebbül járnak, mert könnyen kihasználják a szépségük miatt. A nem szépek meg többet követelnek, lenézőek, lefeküdnek bárkivel, stb. Ha lányokról beszélünk. Nekem ez a meglátásom és szerintem nem tevédek, persze lehet cáfolni ha valaki akarja.
2011. máj. 10. 21:35
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Mi a baj kislány?Nem akar senki a farkára húzni?Mimi?
2011. máj. 10. 21:35
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, hogy sok "ronda" lány lenne, legföljebb olyan, aki nekem vagy neked nem tetszik. Attól még biztos van más, akinek igen.

Ha "bunkó, beképzelt macának" tartanak, akkor az nem hiszem, hogy a kinézeted miatt van, ha meg igen, akkor elég p.icsásan nézhetsz ki.

2011. máj. 10. 21:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

1. attól hogy vki "ronda" még nem lesz belsőre jobb ember

2. attól hogy vki szép még nem lesz automatikusan rosszabb ember

3. alapból szánalmas ha egy akár "ronda" akár szép embernek a másik "tábor"-t kell szapulnia hogy meglegyen a napi önigazolása

2011. máj. 10. 21:38
 6/20 A kérdező kommentje:

Alaposan félreértettétek a kérdést azt hiszem :) Jajj, szóval ez az "eleve azért nincs fiúm" dolgot a fenti kérdésre reagálva írtam. Nem azért, mert annak is tartanak. Legalábbis a visszajelzések alapján nem...

Szóval ez egy költői kérdés volt, még akkor is, ha nem annak tűnt. A fenti kérdés a lényeg. Ezt olvastam az egyik kérdésnél, és érdekel, tényleg így gondoljátok-e.

2011. máj. 10. 21:38
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ronda lánynak sincs több belső értéke, mint másoknak, csak nagyobb a kontraszt, mert külső értéke nincs.xD
2011. máj. 10. 21:40
 8/20 anonim ***** válasza:
70%

azért ez sok esetben igaz , de nem mindenkinél !!!

egy ronda lány akit nem akar senki, jobban elgondolkozik a világ dolgairól, általában több könyvet is olvasnak,

jobban van idejük másra, jobban értékelik a belső dolgokat stb

9/20 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságba ez azért van így mert egy rondalányt jobban kiközösítenek kifikáznak így tudja milyen a másik oldal is meg nem(feltétlenül) teheti meg kinézetéből fakadóan h p.icsa legyen és a p.csafaktor a szép beképzelt bunkó lányok szoktak lenni és a szépek közé tartoznak!De hidd el ha normálisan kedvesen viselkedsz még amellett h szép is vagy akkor nyert ügyed van mert a te fajtád szeretik a legjobban ha nincs annyi udvarló az azért van mert nem vagy egyszerhasználatos kihasználható tipus!Könyörgöm melyik ronda lány kelendő amelyiket ki lehet használni!Mindenki tudja h a szép lányok között is van több normális aki egyből szépségből fakadóan bunkónak néz az hülye.
 10/20 Antihater ***** válasza:
100%

Ez egy hülye tévhit, a ronda lány is lehet ronda belül, van, hogy a külső nem csal XD

Szerintem a gond ott van, hogy sok férfitársam fél megszólítani egy jó csajt, mert kétségei vannak afelől, hogy elég jók e hozzá.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!