Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már más is úgy h nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már más is úgy h nem mert kezdeményezni és ez miatt nem jött össze neki?

Figyelt kérdés
Én így jártam a csajnak bejöttem de nem mertem odamenni hozzá -_-"
2011. máj. 10. 18:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De közös ismerős azt mondta h van pasija szal már szerintem felejtős :S:D
2011. máj. 13. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen én. 24 évvel ezelőtt, középsulis korban belezúgtam a legjobb haverom (osztálytárs) húgába. Eleinte úgy tűnt, hogy bejövök neki, de egy gátlásos balfaz voltam és elcsesztem. Évekig epekedtem utána, de nem mondtam ki, nem fejeztem ki felé az érzéseimet. Sajnos nem lett semmi belőle. Aztán most, pár hónapja leveleztük le az iwiwen, mint régi ismerősök, a sztorit, nosztalgiáztunk, röhögcséltünk és legalább megtudta, hogy akkor hogy éreztem iránta. Igaz ma már egyikünk sem érez semmit, de jó volt megbeszélni. (Ő is én is komoly párkapcsolatban élünk)

Úgyhogy fiúk! Ne csesszétek el, ha tetszik egy csaj, mondjátok meg neki. Rosszabb akkor sem érhet, mintha hallgatnátok!

2011. máj. 13. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

az meg nem olyan biztos, hogy felejtos....

én lány vagyok, de voltam hasonló szituban kb...

3-4 évvel ez elott megismertem egy pasit, az elso pillanattól kezdve tudtam, hogy nekem o tetszik....és tudtam, h én is neki..mivel szemeztunk egész ido alatt.. stb.. de nem beszéltunk,egyikunk se ment oda a másikhoz..

.. .utána neten elkezdtunk beszélgetni...kov. évben megint ugyanazt eljátszottuk mint elozoben...nah ez mellékes... lényeg :

tavaly volt egy nagy buli... én elotte osszejottem egy sráccal... nem éreztem iránta szinte semmit.. foggalmam sincs, hogy miért is jottem vele ossze....de a buliban ott volt ez a pasi is aki nekem évek óta bejott és inkább vele voltam egyutt nagyobb társaságban... kicsit piásabb állapotban megfogta a kezem, meg akart csókolni... szóval végre évek múltán kezdeményezni akart kicsit... aminek én rettenetesen orultem... de egy drága kozos ismerosunk kozolte vele, hogy nekem van pasim...és onnantól teljes mértékben hagyott...

vagyis nekem o bejott nagyon... és még most is arra várok, hogy joojjon már oda hozzám és tegyen valamit....

szóval ne add fel. .:) mond el neki mit akarsz, jobb késon mint soha... nem veszthetsz sokat...max. ha nem teszed azon fogsz egész életedben gondolkozni h miért nem?....17/L

2011. máj. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!