Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lett volna okom félni? :O

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett volna okom félni? :O

Figyelt kérdés

Vasárnap hajnalba 1ütt voltam 1 sráccal...kb. 5 percig dugtunk,de kivette,mert mondta,h csináljam neki szájjal...az ő elmondása szerint nem ment belém az előváladék...de nem hiszem el neki...nem használtunk gumit... :(

Aztán utána csak kézzel és szájjal csináltuk 1másnak...miután g***s lett a hasa,letörölte és hozzám nyúlt...ettől lehetek terhes?Nem tom,h olyan lette-e a keze.

Persze,beijedtem és másnap mentem a nődokihoz gyógyszerért...most már nincs okom a félésre...csak úgy kíváncsiságból...lehettem volna terhes? :O

2011. máj. 10. 18:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Már megbántam mindent...a pia van rossz 6ással ráám... -.-"

Esküszöm...többet nem szexelek! :D

2011. máj. 10. 18:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát jobban tennéd.
2011. máj. 10. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Úgysem fogod betartani.

Amúgy meg, senkinek nem lenne baj azza, hogy szexelsz, ha felelősségteljesen tennéd.

2011. máj. 10. 18:39
 14/21 A kérdező kommentje:

De...nem találok már szavakat erre...elcsesztem...nem így kellett volnaaa...minden 7végén buli,pia...és... :P

Az az igazság,h felelőtlen vagyok...meg amúgy is 5620 ft az a kib.szott gyógyszer...erre nincs pénzem havonta...

Amúgy most,h tegnap vettem be a gyógyszert,így még 2 napig szexelhetek gumi nélkül?Most már mind1.

2011. máj. 10. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

De...nem találok már szavakat erre...elcsesztem...nem így kellett volnaaa...minden 7végén buli,pia...és... :P"

Igen, sejtem, hogy hogyan működik. Talán tudni kellene mértéket tartani az alkoholban is.

"Az az igazság,h felelőtlen vagyok..."

Egyetértek. És ez szerinte jól van így?

"meg amúgy is 5620 ft az a kib.szott gyógyszer...erre nincs pénzem havonta..."

Prózai okokat keresel. Ez is jellemző. :)

"Amúgy most,h tegnap vettem be a gyógyszert,így még 2 napig szexelhetek gumi nélkül?Most már mind1."

Reménytelen vagy.

2011. máj. 10. 18:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Ne gúnyolódj...

Gondoltam megkérdezem...

2011. máj. 10. 18:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember megérdemelné hogy terhes legyen.... abból már biztos hogy tanulnál!! ;)
2011. máj. 10. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ne gúnyolódj...

Gondoltam megkérdezem..."

Nyugodtan. Írtam már: a nemi betegségek ellen úgysem véd ez a tabletta.

2011. máj. 10. 18:53
 19/21 A kérdező kommentje:

Rájöttem!

Azért annyira nem vok hülyeee...

Többet nem iszom alkoholt...!!!Ez tuti...v csak annyit,h tudjam,h mit csinálok...

2011. máj. 10. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez a gyógyszer nem antibébi tabletta...ha most újra gumi nélkül sexelsz, olyan, mintha be sem vetted volna...

Amúgy félévente szabad csak ilyet bevenni, mert elég durva hormonbomba...bár most már késő..

2011. máj. 11. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!