Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett volna okom félni? :O
Vasárnap hajnalba 1ütt voltam 1 sráccal...kb. 5 percig dugtunk,de kivette,mert mondta,h csináljam neki szájjal...az ő elmondása szerint nem ment belém az előváladék...de nem hiszem el neki...nem használtunk gumit... :(
Aztán utána csak kézzel és szájjal csináltuk 1másnak...miután g***s lett a hasa,letörölte és hozzám nyúlt...ettől lehetek terhes?Nem tom,h olyan lette-e a keze.
Persze,beijedtem és másnap mentem a nődokihoz gyógyszerért...most már nincs okom a félésre...csak úgy kíváncsiságból...lehettem volna terhes? :O
Már megbántam mindent...a pia van rossz 6ással ráám... -.-"
Esküszöm...többet nem szexelek! :D
Úgysem fogod betartani.
Amúgy meg, senkinek nem lenne baj azza, hogy szexelsz, ha felelősségteljesen tennéd.
De...nem találok már szavakat erre...elcsesztem...nem így kellett volnaaa...minden 7végén buli,pia...és... :P
Az az igazság,h felelőtlen vagyok...meg amúgy is 5620 ft az a kib.szott gyógyszer...erre nincs pénzem havonta...
Amúgy most,h tegnap vettem be a gyógyszert,így még 2 napig szexelhetek gumi nélkül?Most már mind1.
"A kérdező kommentje:
De...nem találok már szavakat erre...elcsesztem...nem így kellett volnaaa...minden 7végén buli,pia...és... :P"
Igen, sejtem, hogy hogyan működik. Talán tudni kellene mértéket tartani az alkoholban is.
"Az az igazság,h felelőtlen vagyok..."
Egyetértek. És ez szerinte jól van így?
"meg amúgy is 5620 ft az a kib.szott gyógyszer...erre nincs pénzem havonta..."
Prózai okokat keresel. Ez is jellemző. :)
"Amúgy most,h tegnap vettem be a gyógyszert,így még 2 napig szexelhetek gumi nélkül?Most már mind1."
Reménytelen vagy.
Ne gúnyolódj...
Gondoltam megkérdezem...
"A kérdező kommentje:
Ne gúnyolódj...
Gondoltam megkérdezem..."
Nyugodtan. Írtam már: a nemi betegségek ellen úgysem véd ez a tabletta.
Rájöttem!
Azért annyira nem vok hülyeee...
Többet nem iszom alkoholt...!!!Ez tuti...v csak annyit,h tudjam,h mit csinálok...
Ez a gyógyszer nem antibébi tabletta...ha most újra gumi nélkül sexelsz, olyan, mintha be sem vetted volna...
Amúgy félévente szabad csak ilyet bevenni, mert elég durva hormonbomba...bár most már késő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!