Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett volna okom félni? :O
Vasárnap hajnalba 1ütt voltam 1 sráccal...kb. 5 percig dugtunk,de kivette,mert mondta,h csináljam neki szájjal...az ő elmondása szerint nem ment belém az előváladék...de nem hiszem el neki...nem használtunk gumit... :(
Aztán utána csak kézzel és szájjal csináltuk 1másnak...miután g***s lett a hasa,letörölte és hozzám nyúlt...ettől lehetek terhes?Nem tom,h olyan lette-e a keze.
Persze,beijedtem és másnap mentem a nődokihoz gyógyszerért...most már nincs okom a félésre...csak úgy kíváncsiságból...lehettem volna terhes? :O
Gratulálok, ismét egy felelőtlen ember.
Egyébként igen, lehettél volna. Mert mi van, ha beléd élvez?
Köszönöm az értelmes válaszokat! :D
Többet nem leszek ilyen felelőtlen...az tuti!
Csak az a baj,h 1,5 hónapon belül ez volt a 2.db 72 órás tabim...nem tudom,h ez mennyire ártalmas...azt tom,h nagyon erős a gyógyszer...
Ahha, többet nem leszel ilyen felelőtlen. Az első 72 órás tabletta után is ezt mondogattad magadnak?
Amúgy megjegyzem, érdekes, ha nem ugyanazzal a pasival voltál, akkor gondolkozz el egy picit: ha mind a kettőjük csak két nővel volt egész életében, és azok a nők meg csak két férfival, akkor az már összesen 14 ember, akikkel közvetve szexuálisan kapcsolatba kerültél. Bizony, a nemi betegségeket ennyivel is tovább lehet adni, és attól nem véd meg a tabletta.
Mennyire ártalmas? Nagyon. Lehet, hogy egy ideig összevissza fogsz menstruálni.
Igen, lehettél volna terhes. Sőt, jobbat mondok. Még mindig előfordulhat, hogy terhes maradsz. Ugyanis a tabi csak kb. 86%-os.
A "többet nem leszek felelőtlen" elég hülyén hangzik azután, hogy most kellett másodszor használnod.
Jah és a helyedben esetleg nemi beteg gondozóba is ellátogatnék, ki tudja mit szedtél össze.
Nem kellene ész nélkül kefélni vadidegenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!