Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok már történt veletek olyan hogy majdnem megfulladtatok vagy hánytatok nagy pélo szopása kőzben? Kort is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 17:17
1/15 anonim válasza:
én nem engedem annyira a számba mert ilyen öklendezős érzés jön rám akkor, és nem is nyelem le mert akkor is ugyanez van
3/15 anonim válasza:
Az első alkalommal, öklendeztem kicsit. Nem volt nagy, de valami reflex működött. Kellett egy kis idő, hogy megszokjam.
5/15 A kérdező kommentje:
de amugy szereted csak ha lenyeled öklendezel?
2011. máj. 10. 17:23
6/15 anonim válasza:
hát én az ízét szagát se szeretem úgyh nem nyelem le, pont ez váltja ki belőlem az öklendezést(első)
7/15 anonim válasza:
Én nem voltam még 15 mikor csináltam elöször.....még szűz voltam de elsőre sikerült lenyelnem :) és nem is öklendeztem pedig nagy 21 cm-es volt...majd rá egy évre elvesztettem a szüzességem is,na az fájt..
17/L
8/15 anonim válasza:
18:21 reméljük van még pár hozzád hasonló csaj:D;)
9/15 anonim válasza:
15 évesen már szopja a f*szt... :( Ez olyan szomorú. És ezt még hangoztatja is.
10/15 anonim válasza:
Nekem, nem a szomorúság jut erről az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!