Hánytatok már a vizipipától? XD Illetve minek köszönhető ez?
Pár hónaja pipázok, és pár napja voltunk pipázni több haverral, és az egyik azt mondta, hogy szívás közben ne döljek hátra, mert összehányom a házat :D Én ezt eddig nem tudtam :O
Akinél voltunk pipázni az is hányt még amikor először pipázott, mert hátradőlt...
Most egy hülye gyerek nem hitte el neki és valóban ő is behányt xD
Minek köszönhető ez a csodálatos reakciója a gyomornak?
Olvastam már ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__784573-..
de itt nem fordult elő ez az eset.
én nem hánytam, mikor először pipáztam, pedig szerintem hátradőltem. legalábbis a széken hátradőltem a háttámlának, ha úgy értetted, és nem úgy, hogy hanyadtfeküdni. olyan is volt már, hogy egyszerre cigiztem és pipáztam, akkor se volt semmi
bár kérdés, mit tettetek abba a pipába. xd
Csak sima dohányt :P
De az a vicces, hogy haveromnak (aki mesélte nekem) is az ő haverja mondta ezt mert ő is behányt.
Úgy volt, hogy régebben haverom haverja ( xD) mondta a haveromnak, hogy nehogy hátradőljön mert összeokádja magát.
Haverom nem hitt neki, mondta hogy neki "vas gyomra" van és biztos nem fog semmi történni. KB. 2 perc múlva kiment a wc-re hányni :D
Most egy újabb tag is ott volt, amikor mesélte ezt nekünk haverom és ő is kipróbálta xD
Az eredmény is hasonló volt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!