Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ujjazom magam akkor nem túl sima az út odafelé tehát ilyen kis buckák vannak és ha valamit feldugok az nem valami kellemes érzés szinte már fáj az normális?
Figyelt kérdés
Egyébként még szűz vagyok.2011. máj. 10. 16:57
11/13 anonim válasza:
82%os
Ha egy féri berakja a péniszét,onnantól kezdve nem szűz a lány.Ha a fiú vibrátorral csinálja a lánynak akkor az petting ha a lány csinálja vibrátorral vagy bármivel az maszti.
12/13 anonim válasza:
húú mert sok barátnőd csinálja és nekik jó..ha füveznének vagy belefulladnának a vízbe mert az nekik jó követnéd??azért a cigire ne szokj rá csak brahiból
13/13 anonim válasza:
Ide apácák járnak vagy hülyék nem baj, hogy ismerkedik a testével sőt csak előnyére válik, én pl utálom azokat a lányokat akik életükbe nem nyúltak magukhoz de elvárják a pasiktól hogy brutális orgazmust okozzanak nekik.
( fiú vagyok )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!