Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha ujjazom magam akkor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ujjazom magam akkor nem túl sima az út odafelé tehát ilyen kis buckák vannak és ha valamit feldugok az nem valami kellemes érzés szinte már fáj az normális?

Figyelt kérdés
Egyébként még szűz vagyok.
2011. máj. 10. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Szűz vagy és feldugsz dolgokat magadnak? OMG.
2011. máj. 10. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel szűz vagy normális ha már nem leszel az és eltelik 1 év ami szexben gazdag volt és mindig fájt akkor az nem normális.
2011. máj. 10. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
szexelni lenne kedved?
2011. máj. 10. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2011. máj. 10. 17:02
 5/13 anonim ***** válasza:
buckák:D egyébként azért mert szűk vagy, ha nem egy tárgytól akarod elveszíteni a szüzességed sztem bízd majd a barátodra:)
2011. máj. 10. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

szia

szerintem nyugodtan ismerkedj e testettel,a szüzességed úgysem veheti el semmi ha magadnak csinálod ,főleg nem egy tárgy :)

tévhit:egy műfarokkal sem lehet elveszteni a szüzességet.Szóval csak arra vigyázz hogy teljesen tiszta dolgott "dugj "fel.Mondanám h leginkább semmit,de ismerem ezt a fajta kíváncsiságot,amikor az ujjad már nem ér el odáig ,ahova kéne.

18L

2011. máj. 10. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

utolsó vagyok

ha tampont szoktál használni,annak az útmutatóján láthatsz egy ábrát hogy az út tényleg nem egyenes.és senkinek sem sima belül.

2011. máj. 10. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
persze nem veheti el neki tárgy...nah mind egy azt sztem felejts el.a buckák meglesznek mivel vérrel telik meg a hüvelyed azok nekem is ugyan ott megvannak mint neked.azért fáj mert még szűz vagy próbálkozz valami vékonyabbal, mondjuk az ujjaddal..:)
2011. máj. 10. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
82%-os, azt elárulod, hogy mitől szűz vagy nem szűz egy lány? Tehát aki mondjuk vibrátorral átszakítja a szűzhártyáját az még szűz, de akinek egy férfi egy lökés erejéig beteszi a farkát az már nem? Vagy ez most hogy van? Csak 36 Celsius fokos dolgok vehetik el a szüzességet?
2011. máj. 10. 17:53
 10/13 A kérdező kommentje:
De egy csomó barátnőm csinálja már akik még szüzek és nekik jó érzés akkor nekem mért nem?
2011. máj. 10. 19:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!