Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élvezem a közös maszturb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem a közös maszturbációt egy azonos neművel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg és undorodom a meztelen férfiaktól, de van egy régi barátom, akivel már gyakran megtörtént, hogy kivertük egymás péniszét és mindketten élveztük, de más emberrel nem tudnám ezt elképzelni,ráadásul ha kijön már nincs is kedvem folytatni, nem akarom. De mikor be vagyok izgulva, egyszerűen élvezem a dolgot és szeretem nézni,fogni a péniszét, játszadozni vele. Kellemes borotvált pénisz, izgalom közbe talán még be is venném.
2011. máj. 10. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

ha unatkoztatok és, hogy múljon az idő kivertétek egymásnak, de nem volt semmi buzulás, érted, buzulás nuku, akkor nincs gond.

vedd be, még az sem meleg, csak ne engedd, hogy seggbe kúrjon! az már meleg!

2011. máj. 10. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
B*zi vagy.
2011. máj. 10. 15:55
 13/18 xyu ***** válasza:
0%
Te 0csmány bu*i undoritó vagy.
2011. máj. 10. 16:17
 14/18 thegodswhip ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha egymásnak megtettétek, akkor nem vagytok homik, csak kvittek ;)
2011. máj. 10. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Szóval ha én attól is undorodnék, hogy egy másik tag faszát a kezembe fogjam, akkor már homofób vagyok?
2011. máj. 10. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt úgy tudnád legjobban letesztelni ha összejönnél egy lánnyal, vagy egy másik fiúval is megpróbálnád hogy mi történne...Ha van kedved erről dumálni dobj egy privit
2011. máj. 10. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátom, aki nagyon vágyott arra, hogy egy fiúval is együtt legyen. Aztán ottmaradt a fiúknál. Egyszerűen a fiúk jobban izgalomba hozták, mint én.
2011. máj. 15. 04:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Pfuj mocskos buz.i
2011. júl. 14. 18:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!