Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élvezem a közös maszturb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem a közös maszturbációt egy azonos neművel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg és undorodom a meztelen férfiaktól, de van egy régi barátom, akivel már gyakran megtörtént, hogy kivertük egymás péniszét és mindketten élveztük, de más emberrel nem tudnám ezt elképzelni,ráadásul ha kijön már nincs is kedvem folytatni, nem akarom. De mikor be vagyok izgulva, egyszerűen élvezem a dolgot és szeretem nézni,fogni a péniszét, játszadozni vele. Kellemes borotvált pénisz, izgalom közbe talán még be is venném.
2011. máj. 10. 13:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy meleg, de azért a barátoddal már kivertétek egymásnak. Számomra ez kissé ellentmondásos, és nem utolsó sorban undorító.
2011. máj. 10. 13:35
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

1. hogy lehet undorodni egy egészséges mesztelen embertől? Nincs abban semmi csúnya, a múzeumok se véletlen vannk tele aktokkal.

2. neked bizalom kell az intimitáshoz... nagyon sok ember van vele így.

3. az emberek nagy többsége nem kizárólagosan meleg heteró vagy bi, vannak egyes kivételek.

2011. máj. 10. 13:40
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te rettentően b+zi vagy..,de nem ítéllek el.
2011. máj. 10. 13:43
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
meleg lehet hogy nem vagy de biszex az minimum :) és itt a kérdésre a válasz.
2011. máj. 10. 13:45
 5/18 A kérdező kommentje:
2 éve, 17 évesen sose feljetem el mikor a jó meleg nyári estén a francia ágyban egymásét vertük a takaró alatt, simizgettük egymás testét, kis láb szex
2011. máj. 10. 13:45
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azért, mert van benned, egy kis bi beütés. F.
2011. máj. 10. 13:53
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
ratyi :/
2011. máj. 10. 14:05
 8/18 anonim ***** válasza:
37%

szexi <3

18/F

2011. máj. 10. 14:06
 9/18 anonim ***** válasza:
10%

ha kérdés nem is kamu, de tartalmilag biztos :DDD "Nem vagyok meleg és undorodom a meztelen férfiaktól"

Ne erőlködj, az VAGY!

2011. máj. 10. 14:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű! Ha undorodnál a meztelen férfiaktól, akkor nem simogatnád + nem vernéd ki neki...
2011. máj. 10. 14:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!