Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem merek levetkőzni barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek levetkőzni barátnőm előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok első barátnőm a mostani. Úgy érzem ő már kész intimebb szintre vinni a kapcsolatot. De én nekem nehéz levetkőznöm előtte, főleg amiatt hogy nem rendelkezek nagy méretekkel. Elég kicsi a nemi szervem ami nagyon gátlásossá tesz.
2011. máj. 10. 13:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha neked lenne 13 centis péniszed te se mutogatnád mindenkinek.
2011. máj. 10. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:

ügyesen használva tökéletes

(páromnak 2 centivel nagyobb és igy évek múltán is tud túl nagy lenni)

engedj neki,utána már csak magadon fogsz mosolyogni,h miért nem hamarabb...

2011. máj. 10. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:

De. Én tuti nyugodtan mutogatnám.

Csak nézz körül mondjuk egy uszodai zuhanyzóban. Hát sokaknak ki sem látszik a hasa alól, annyira mini.

A párom előző barátjának 6 cm volt és mégsem emiatt ment tönkre a kapcsolatuk. De ha egy nő emiatt lép, akkor az jobb is ha elmegy. Akkor legalább lehetőségesd lesz normális nőt keresni, de a líertakból nem hinném hogy ilyen lenne a párod. Ha belement abba, hogy tököljetek és ennyi idő után se feküdjetek le, akkor az biztosan megértő. Ne éllj vissza ezzel.

És ne görcsölj már emiatt ennyire, mert pont ezzel fogod tönkretenni azt, ami nem is probléma. Légy lazább!

2011. máj. 10. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:

10 alatt már kicsi, ez még bőven ok.

19/N

2011. máj. 10. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt elhagy, akkor csak egy hülye k.rva volt, akinek a f.sz a fontos és akkor jobb, hogy az elején kiderült és nem áldoztál rá több időt és energiát.
2011. máj. 10. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja,13cm még bőven ok,csak legyen vastagsága.
2011. máj. 10. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
ne legyél ilyen.Hidd el ez csak ront a helyzeten.Viszont ha magabiztos leszel és elfogadod magad akkor ő is elfogad és nem lesz semmi gond.
2011. máj. 10. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:

A hüvely mélysége átlag 8cm,miért ne lenne elég a 13cm?

Nekem is akkora kb,és egy csaj se tette még ezt szóvá,hogy kicsi lenne.Ki akar elégíteni orálisan TE meg nem hagyod:)Ne viccelj már,sokan áldanák az eget,ha ilyen csajuk lenne.

2011. máj. 11. 15:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!