Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek levetkőzni barátnőm előtt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok első barátnőm a mostani. Úgy érzem ő már kész intimebb szintre vinni a kapcsolatot. De én nekem nehéz levetkőznöm előtte, főleg amiatt hogy nem rendelkezek nagy méretekkel. Elég kicsi a nemi szervem ami nagyon gátlásossá tesz.2011. máj. 10. 13:33
1/18 anonim válasza:
Én hidegen tálalnám.Legyen akármilyen pici.Megmondanám neki,hogy figyelj ennyi meg ennyi cm-re számíthatsz..,ha elhagy,akkor ez van,ha nem akkor összeszedném minden tudásomat,hogy ki tudjam elégíteni.
2/18 anonim válasza:
Vedd lazábban! Szeret a barátnőd, vagy nem? Ruha nélkül is szeretni fog, hidd el. Ne izgulj már! Csak lazán!
3/18 anonim válasza:
Nem csak a nemiszerve miatt szeret egy csaj egy fiut.. ezen ne idegeskedj !!
4/18 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd nem centivel fog érkezni a légyottra, és behatolás előtt nem kezd el méricskélni.
Én nem hoznám szóba a méreteket, egyáltalán nem ezen múlik, hogy két ember a szex terén passzol-e egymáshoz vagy sem.
Sajnos a szexfilmekben válogatottan nagy pénisszel rendelkező férfiak szerepelnek, nem csoda, ha a fiatalok megriadnak a saját átlagos méretüktől.
Ne parázz, nem a farokméreted a döntő egy lánynál!
5/18 anonim válasza:
Nagyobb csalódás lesz neki ha nem fekszel le vele, mint a bármennyire kicsi vagy épp túl nagy péniszed.
6/18 anonim válasza:
Az is jó megoldás ha elsőre este csináljátok,sötétís be,csak sejtelmes fények legyenek.
7/18 anonim válasza:
Menj el egy nudista strandra. Ott megnyugszol, hogy mennyire sok férfi van, akiről nem lehet eldönteni, hogy férfi-e vagy nő. Nyugi, nem fognak veled foglalkozni, mert ilyen helyen mindenki meztelen, tehát nem te leszel az egyedüli célpont, így ráadásul egy kicsit szokhatod a meztelenséget is. Mindemellett pedig nagyon jó élmény szabadnak éreznie magát az embernek. Tehát ezzel több legyet is üthetsz egy csapásra.
8/18 A kérdező kommentje:
Ennek még a gondolatától és begörcsölök.
Szexről még szó sincs, én még szűz vagyok ő már nem. Azt beszéltük meg hogy lassan haladunk ahogy nekem jó. Csak múltkor kicsit heves lett kettőnk között és kedveskedni akart azzal hogy orálisan kielégít, de nem engedtem neki. Megértő de nem tudom meddig :S
2011. máj. 10. 15:14
10/18 anonim válasza:
Szerintem az a fő gond, hogy iszonyatiosan prűd vagy. Neked egy pszichológusra lenne szükséged, nem pedig nőre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!