Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmben "lötyög" a f. m, lehet hogy nem ártana neki egy hüvelyplasztika. Igaz van hogy passzolunk, de akkor sztem száraz vagy nem izgul. Vagy talán az én méretem nem megfelelő? Nem szeretném megbántani! Mi volna a kíméletes megoldás? 48/F
Lehet a barátnődnek megártott a ló-szeretet :D (Bácsánat)
Ha van feleséged, akkor tarts kompatibilisebb barátnőt mellette. Családi gond is lehet azért, mellette még a szerető is problémás.. hááát... lehet egyszerűbb váltani
...na ne beszélj! Ki mondta neked hogy nem megy a szex Anonymus?
Sztem te másik tv-t nézel!
Papa..minnél többet írsz,annál nagyobb hülyeséget.
Foglaljuk csak össze,miket is írtál.
A barátnőd,akit a feleséged helyett tömködsz,nagyon tág,ezért meg akarod műttetni,illetve 48 évesen,20 év házasság után,számtalan egyéjszakás kalandon is túl, még mindíg nem tudod hogy veled van-e a baj.
Intimtorna bemutatót kérsz itt élő adásban,illetve várod a "szűk csajok" jelentkezését...
Kapjál már a fejedhez! 2011 van
..és te mire vársz itt öcsi?
Ajánlom a figyelmedb következőt! [link]
Te kis félkegyelmű!(63%-os)
További jó szórakozást!
Miért nem keresel másik, szűk barátnőt a feleséged mellett?
Vagy nem csak dugópartnernek kell, hanem beszélgetni, stb-re is?
Megműttetni nem hiszem, hogy megműttetné magát a szeretője miatt, menjetek be egy szexboltba és ott majd ajánlanak dolgokat.
Neten is van egy rakat ilyen cucc, még krémeket is árulnak hasonló problémákra, azt nemtom hatásosak-e.
Azt hiszem a kérdező maga adja meg a választ a stílusával.
Remélem előbb utóbb a barátnő is el fogja olvasni ezt a posztot és rájön, hogy milyen palija van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!