Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmben "lötyög" a f....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karika48 kérdése:

A barátnőmben "lötyög" a f. m, lehet hogy nem ártana neki egy hüvelyplasztika. Igaz van hogy passzolunk, de akkor sztem száraz vagy nem izgul. Vagy talán az én méretem nem megfelelő? Nem szeretném megbántani! Mi volna a kíméletes megoldás? 48/F

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Azt hiszem most már egyértelmű, hogy miért nem megy a szex a kérdezőnek. Bár ezután a stílus után én már azt sem hiszem hogy van egyáltalán nője, mert ezt nem nagyon viselik el.
2011. máj. 11. 09:58
 32/42 anonim ***** válasza:

Lehet a barátnődnek megártott a ló-szeretet :D (Bácsánat)

Ha van feleséged, akkor tarts kompatibilisebb barátnőt mellette. Családi gond is lehet azért, mellette még a szerető is problémás.. hááát... lehet egyszerűbb váltani

2011. máj. 11. 11:05
 33/42 A kérdező kommentje:

...na ne beszélj! Ki mondta neked hogy nem megy a szex Anonymus?

Sztem te másik tv-t nézel!

2011. máj. 11. 11:05
 34/42 anonim ***** válasza:
83%

Papa..minnél többet írsz,annál nagyobb hülyeséget.

Foglaljuk csak össze,miket is írtál.

A barátnőd,akit a feleséged helyett tömködsz,nagyon tág,ezért meg akarod műttetni,illetve 48 évesen,20 év házasság után,számtalan egyéjszakás kalandon is túl, még mindíg nem tudod hogy veled van-e a baj.

Intimtorna bemutatót kérsz itt élő adásban,illetve várod a "szűk csajok" jelentkezését...

Kapjál már a fejedhez! 2011 van

2011. máj. 11. 11:17
 35/42 A kérdező kommentje:

..és te mire vársz itt öcsi?

Ajánlom a figyelmedb következőt! [link]

2011. máj. 11. 11:32
 36/42 A kérdező kommentje:

Te kis félkegyelmű!(63%-os)

További jó szórakozást!

2011. máj. 11. 11:36
 37/42 anonim ***** válasza:
Te kóstoltál be,ezért oltottalak szét:)
2011. máj. 11. 11:42
 38/42 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel másik, szűk barátnőt a feleséged mellett?

Vagy nem csak dugópartnernek kell, hanem beszélgetni, stb-re is?

Megműttetni nem hiszem, hogy megműttetné magát a szeretője miatt, menjetek be egy szexboltba és ott majd ajánlanak dolgokat.

Neten is van egy rakat ilyen cucc, még krémeket is árulnak hasonló problémákra, azt nemtom hatásosak-e.

2011. máj. 11. 14:16
 39/42 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a kérdező maga adja meg a választ a stílusával.

Remélem előbb utóbb a barátnő is el fogja olvasni ezt a posztot és rájön, hogy milyen palija van.

2011. máj. 11. 15:14
 40/42 anonim ***** válasza:
A kíméletes megoldás az volna, hogy levágatod azt ami lötyög néha a barátnődben, vagy nem lötyögteted benne és nagy ívben elkerülöd a nőket, mert szégyent hozol ránk férfiakra.
2011. máj. 11. 15:16
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!