Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karika48 kérdése:
A barátnőmben "lötyög" a f. m, lehet hogy nem ártana neki egy hüvelyplasztika. Igaz van hogy passzolunk, de akkor sztem száraz vagy nem izgul. Vagy talán az én méretem nem megfelelő? Nem szeretném megbántani! Mi volna a kíméletes megoldás? 48/F
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:49
11/42 A kérdező kommentje:
Még nem volt "gondom".De az is lehet hogy Ő is kíméletből nem reklamál!?
2011. máj. 10. 13:13
12/42 anonim válasza:
Neki intimtorna, neked vákumpumpa, vagy hosszútávon új partner lehet a megoldás. lehet ö kicsit tágabb az átlagtól, te meg kicsit kisebb és együtt ez már kiütközik.
13/42 A kérdező kommentje:
..ha ez így van,akkor várom :az átlagtól szűkebb nők jelentkezését!
2011. máj. 10. 13:26
14/42 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: hány "totya"lehet szép hazánkban?
Ezek mindíg,mindenütt ott vannak!
2011. máj. 10. 13:28
15/42 anonim válasza:
Most azért dobnád mert nem túl szűk?
16/42 A kérdező kommentje:
..nem dobnám! Azért keresem a megoldást!
2011. máj. 10. 13:35
17/42 anonim válasza:
Hát, kaptál megoldást. Intim tornának nevezik :)
18/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem hiszem hogy Ő ezt nem ismeri.Az intimtornát.
2011. máj. 10. 13:52
19/42 anonim válasza:
Akkor ideje lenne beszélgetni egymással.:)
20/42 anonim válasza:
Amúgy nem írtad el veletlenül a korodat? Inkább 18-nak tünsz, nem 48-nak
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!