Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teltebb lányoknak tényleg nagyobb a csiklójuk?
Azt szeretném megtudni, hogy a teltebb nőknek nagyobb-e átlagban a csiklójuk, vagy gyakoribb-e náluk a nagyobb csikló, mint a vékony lányoknál. Csak intelligens válaszokat várok, első sorban lányoktól!
Jah az átlag amúgy kb 5mm.
Kort, testmagasságot, testsúlyt és cicitartó kosárméretet is kérek, ha lehet. És persze arra is kiváncsi vagyok, hogy kinek mekkora (valamihez viszonyítva akár)
Szia, kedves 11:38-as!
Nem, nem a szeméremajkak méretére gondoltam, még véletlenül sem.
Volt itt valaki, aki bekavart. Én arra vagyok kiváncsi, hogy ha valaki genetikailag nagyobb darab, akkor ált. nagyobb-e a csiklója is.
Köszi a választ, ment a pont.
12.03
Szia!
A méretét úgy értettem, hogy a csikló makkja mekkora.
12:03 -as.
Írnál nekem privát üzenetet?
OFF:
A kövérebb pasiknak nem kisebb a farkuk, csak a hájban elvész :) Szeretem a husi pasikat, volt már dolgom párral, és nem volt kis szerszáma egyiknek sem.
Én is husi vagyok, 170 centi, 67 kiló, nagy cicik, nagy segg, nagy combok. A csiklóm pedig picike, szinte nem is látszik, csak ha nagyon felizgatnak.
22/L
Szija!
Rajtam is van mit fogni,kg-ban sok vagyok,70-80közt ingadozok mindig,de 75kilósan is ugyanúgy nézek ki mint 68-70kilósan:)Most perpill nem tudom mennyi a súlyom,80 alatt valahol.A mellem 80B-90B között mozog,attól függ,milyen életszakaszban vagyok.166cm vagyok!23 múltam:)
Nagyon pici a csiklóm,nekem sem látszik ki:)Nem lóg a kis-nagyajak se ki meg semmi:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!