Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teltebb lányoknak tényleg nagyobb a csiklójuk?
Azt szeretném megtudni, hogy a teltebb nőknek nagyobb-e átlagban a csiklójuk, vagy gyakoribb-e náluk a nagyobb csikló, mint a vékony lányoknál. Csak intelligens válaszokat várok, első sorban lányoktól!
Jah az átlag amúgy kb 5mm.
Kort, testmagasságot, testsúlyt és cicitartó kosárméretet is kérek, ha lehet. És persze arra is kiváncsi vagyok, hogy kinek mekkora (valamihez viszonyítva akár)
170 cm.85 kg.90C-D.
Átlagos a puncim.Attól még hogy el van hízva a seggem vagy a hasam,a csiklóm teljesen normális méretű.A kettőnek semmi köze egymáshoz.Tehát nem a test méretétől függ a csikló mérete.
Am elég gyökér kérdés.
Elnézést, de ugyan miért lenne gyökér kérdés? :(
Én minden féle piszkálódás, és általánosítás nélkül, már-már reménykedve tettem fel a kérdésemet.
Nem, amúgy a kövér pasiknak éppen hogy kicsi a farkuk. Talán visszavezethető arra, hogy kevesebb a férfi nemihormon szintjük a stb.
A lényeg: összefüggést keresek.
nem kisebb,csak mivel a töve eltűnik a hájban a felét nem látod.
de a súlynak semmi köze ezekhez a dolgokhoz
168 cm
60 kg
80-85 A (körül lehet, de nem hordok melltartót)
1 cm kb
De ha már itt tartunk: hüvelybemeneti nyílás 1.5 cm hosszú normál állapotban XD
amúgy 20/l
1cm..? :-)
Hmm az szép nagy :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!