Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves srácnál normális, hogy nem akar szexelni? . Nem vágyakozik, és ugy gondolja, hogy 18 éves korig nem kéne?
Most legutóbbi kommented alapján kérdező még jobban azt érzem, hogy rosszul fogalmaztad meg a kérdésed.
Attól, hogy valami nem átlagos, miért ne lehetne valós? Mindig vannak kivételek.
És mint mondtam, a kérdésed úgy hangzott mintha te elégedetlen lennél azzal, hogy ő várni akar.
Nem értem miért hazudna ilyet egy pasi magától. De egyébként is ha szereted meg kéne bíznod benne, hogy az igazat mondja.
Egyébként meg ha úgy gondolja, hogy várni kéne 18 éves koráig, az épp azt jelenti, hogy foglalkoztatta dolog, de úgy döntött még nincs itt az ideje. Ha meg foglalkozott vele, meg majd akarja, akkor valamilyen szinten biztos vágyik rá, de nem annyira, hogy most rögtön csinálja.
Én ismerek olyan fiút, aki sose akarja csinálni, se nővel, se férfival. Tényleg nem vágyik rá, nem is izgatta föl senki, és undorítónak tartja inkább. Nah ez viszont nem normális szerintem. Amúgy ez a srác már 20.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!