Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves srácnál normális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves srácnál normális, hogy nem akar szexelni? . Nem vágyakozik, és ugy gondolja, hogy 18 éves korig nem kéne?

Figyelt kérdés
Nekem a szex lett volna érdekes vele, erre mondta EZT egy 15 aki szerelmes belém...és csodálkozott is azon, hogy milyen hamar kezdem...stb
2011. máj. 9. 22:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem normális,hogy te ezen csodálkozol! Sokat visszavehet a sexuális fejlődéséből,ha túlhamar kezdi és még nem tudja értékelni a testgyönyörét!
2011. máj. 9. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

hát igen, bocs, de nincs túl sok önbecsülésed...

az a fiú jóval érettebb, komolyabb ám nálad

2011. máj. 9. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Vagy csak szimplán buz"...
2011. máj. 9. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A fiú normális teljesen, több ilyen kéne, a kételyek inkább veled kapcsolatban merülnek fel....
2011. máj. 9. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Legalább ő értelmes :) figyi kiscsillag h anem tetszik szard le :D keress mást..baszasd meg magad és kész..a gyereket meg add másnak Xd maj dő jól jár vele :) puszii
2011. máj. 10. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:

13:19

Annyira egyetértek veled :D

barátomnak volt egy első barátnője, aki pont ilyen volt mint a kérdező, és ki is verte a balhét, merthogy nem fekszik le vele

én csak hűltem, amikor mesélte, hogy hogyan lehet valaki ilyen retardált

én viszont értékelem a barátom, és nagyon szeretjük egymást

nem feküdtünk még le, de petting az van, és nagyon jó, nagyon élvezem ám

lefeküdni ráérünk még, előttünk az élet :D

2011. máj. 10. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fiú súlyosan retardált, kivétel ha nem tetszel neki és nem akarja veled elveszíteni. Úristen, 15 évesen simán szexelhetne... Én is 15 évesen vesztettem el és nagyon nem bántam meg. 16/F
2011. máj. 10. 17:18
 8/13 A kérdező kommentje:
szerintem velem nincs baj, csupán én eddig azt tapasztaltam, hogy a srácok többsége a farkával gondolkodik amióta az elkezd lenni...nagyon sok tini sráccal beszélgettem a szexről és mindegyik eddig attől volt oda h a csajokat milyen nehezen lehet rávenni stb...Van olyan haverom is aki azt mondja tényleg nem a legjobb korá kezdeni, de azért bevallja, hogy szivesen megtenné, ha lenne rá lehetőség, hiszen kívánja. A felnőtt nő ismerőseim is azt mondták h a tini srácoknak a szex nagyon fontos...sőt mindenhol ez van. még soha nem hallottam eddig olyat aki 15 évesen ne kivánná a szexet...Amugy a kérdésben nem volt benne a véleményed rőlam. A válasz a kérdésemre érdekelne...köszönöm
2011. máj. 10. 23:23
 9/13 A kérdező kommentje:
én nem verem ki emiatt a balhét...csak túl szépnek gondoltam h. igaz legyen....de ha az, akkor csak örülök. Amúgy a szex nem csak a baszásról szól kedves válaszolók. És sztem aki tizen egynéhány évesen még nem vágyakozik ilyesmire az nem normális...vagy tul visszamaradott. Ha van olyan aki nem vágyik a szexre az vagy éretlen nagyon vagy nem tudja mi az
2011. máj. 10. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha kifejezetten a kérdésedre akarsz választ... attól függ, hogy hogyan érted a normálist.

Hogy ez-e az átlag?

-Nem. De ezt eddig is tudtad, minek kérdezed?

Hogy ez jó-e, vagy valami lelki, pszichés egyéb problémára utal?

-Igen, jó, nincs vele semmi baj. Sőt az ilyen hozzállás sokkal érettebb, felelőségteljesebb és komolyabb mint a korabeli fiúké.

A kérdésedből meg az jött le, hogy te ezt nem tartod jó dolognak, nem tetszik. Mint mondtuk, ha nem tetszik, akkor hagyd el, hogy a srác találhasson egy rá érdemesebb csajt, aki értékeli. A sráccal semmi gond, sokkal normálisabb mint te vagy a korosztálya. És ez is válasz a kérdésedre.

2011. máj. 10. 23:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!